Om

Hei!

Denne bloggen drives av Ann Merete Slåttland. Bilder og tekst er produsert av meg så fremt ikke annen informasjon er oppgitt. Ønsker du å låne bilder er det hyggelig, men da må du kreditere meg/bloggen og lenke tilbake hit. Bilder til kommersiell bruk må avtales med meg. (If you want to use one of my photos, please give me or the blog credit and a link back here. For commercial use, please contact me first!)

Jeg er opprinnelig Hadelandsjente som akkurat har flyttet hjem. I november 2016 tok sambo og jeg over huset vårt i Søndre Oppdalen og vi gleder oss til større plass, hage og selvfølgelig noen oppussingsprosjekter! På bloggen viser jeg bilder fra hjemmet vårt, oppussingsprosjekter, ting jeg lager og annen inspirasjon innenfor interiør og DIY!

Ved siden av å blogge driver jeg mitt eget firma, Kreativ-i-tet. Se mer om det her.

Foto, skriving, interiør og DIY er passions og jeg håper jeg kan inspirere deg med det jeg deler her på bloggen!

Her kan du se hva jeg har bidratt til i forskjellige reportasjer og pressesaker.

Bloggen har egen Facebookside
Følg meg på Instagram: @annmeretes
Følg meg på Snapchat (og få se #behindthescenes): annmeretes
Pinterest: http://pinterest.com/annmeretes/

Send meg gjerne en mail på mailkreativitet@gmail.com eller bruk kontaktskjemaet.

follow us in feedly

Blogglistenhits

 

– Ann Merete, Kreativ-i-tet

annmerete

//
Welcome to my blog!
I love creativity, photo and interior, and this blog is about that!
I want to share ideas and hopefully inspire you with my photos!
Follow me on Facebook.
Snapchat: annmeretes
Follow me on Instagram: @annmeretes
Pinterest: http://pinterest.com/annmeretes/
Or email me: mailkreativitet@gmail.com

Lagre

Lagre

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)