interiør ønsker scull trend Ukategorisert

Scull

10. januar 2012

Jeg er fascinert av hodeskalletrenden i interiøret!Det er flere ting jeg ønsker meg som enten har hodeskalleform eller har print av en skalle. Disse telysestakene fra Kosta Boda liker jeg, og jeg har funnet ut at de selges på Tilbords (håper jeg da! Ellers kan de kanskje bestilles…?). Jeg var så heldig å få gavekort på Tilbords til bursdagen min i sommer, så kanskje det skal brukes på et par sånne? De koster 249 SEK.

Et par andre hodeskalleting jeg har lyst på! Denne i porselen fra italienske Seletti. Bare fordi den er så kul!

Sofapute som selges hos Bolina.no (men som er så altfor dyr…)

Noen flere som liker denne trenden?

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.