foto Ukategorisert

Babyfotografering – Maria

21. januar 2012
Fotokunnskapene er stadig i utvikling og jeg lærer bare mer og mer. Det er skummelt å ta på seg fotooppdrag når man ikke helt føler at prestasjonsnivået er der det bør være, men man lærer jo av å gjøre – derfor hopper jeg i det når jeg blir spurt.
Bildene jeg viser i dag er det en god stund siden jeg tok, tilbake til 2009 faktisk. Jeg ser det er en del ting som kunne vært gjort bedre, men med tanke på hva jeg kunne den gangen av foto og redigering er jeg veldig fornøyd med bildene.

Dette er Maria med foreldrene Helene og Mathias.

4 kommentarer

 • Svar Helene Normann 21. januar 2012 at 15:16

  Bildene er helt herlige de, Ann Merete 🙂

 • Svar Tullefrans 21. januar 2012 at 18:10

  Så flink du er! Disse bildene var jo til å spise opp, og det er tydelig at du er over gjennomsnittet god på foto 😉

  Gratulerer med ny blogg! Det er så moro å kunne prøve noe nytt og utforske nye interesser på den måten. Jeg kommer til å følge med deg her!

  Riktig god helg til deg, AM!
  Klemmer fra Fransen

 • Svar Ann Merete 28. januar 2012 at 19:14

  Helene: Ja, de er jo det 😉

 • Svar Ann Merete 28. januar 2012 at 19:15

  Tullefrans: Tusen takk og tusen takk! Koselig at du vil følge med meg her også 🙂 Klem!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.