generelt Ukategorisert

Følg bloggen!

2. februar 2012
Jeg hadde visst ikke skrudd på «følger»-funksjonen til Google i bloggen, men etter at Elin med den fine bloggen Fragmenter spurte om det måtte jeg jo selvfølgelig ordne det! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på det! (Elin kjenner jeg forresten litt fra vi studerte det samme på HiO, koselig med kjinsfolk i blogglandia!) 🙂

Hvis du ser i kolonnen til venstre, under tallet med sidevisninger, kan du trykke der for å følge bloggen. 

(Og som det står der, det er ingen følgere ennå – bli den første!)

3 kommentarer

 • Svar Fragmenter 2. februar 2012 at 10:57

  Juhuu, jeg ble først!!

 • Svar Høytrykk 2. februar 2012 at 14:50

  Nå har du en følger til! 🙂

 • Svar KREATIV-I-TET - Ann Merete 6. februar 2012 at 20:39

  Tusen takk snille dere! 🙂

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.