interiør Ukategorisert

Lørdagsstemning

4. februar 2012
I dag hadde jeg planer om tur til Stoff og stil for å kjøpe inn diverse til helgeprosjektet. I samme slengen var en tur til IKEA også i bakhodet. Sånn ble det imidlertid ikke. Rydd og vask og husmor i stedet, og det var i grunnen like greit. Det er godt å få ordnet opp litt rundt seg!
Nå har jeg funnet lørdagsstemningen med tente lys, blant annet i den nye telysestaken min fra Kosta Boda. Endelig fikk jeg brukt gavekortet jeg fikk til bursdagen min, i Tilbords-butikk nummer tre hadde de endelig hodeskallen jeg ønsket meg! På skjermen er det MPG og jeg følger selvfølgelig med, MGP i mitt hjerte! 😉
Håper DU har en fin kveld!

2 kommentarer

 • Svar annikken - osloliv 6. februar 2012 at 08:46

  Kjempetøff lysestake. Skjønner at du gadd å jakte på denne!

  Kos deg med MGP fremover da:) Jeg må innrømme at mitt engasjement starter i den internasjonale finalen;)

 • Svar KREATIV-I-TET - Ann Merete 6. februar 2012 at 20:30

  Annikken: Ja, ikke sant? Vil jo ikke at alt skal være for sukkersøtt heller, og denne ble samboeren svært fornøyd med også 😉
  Det er gøy å følge med på MGP, og mye rart de driver og sender til de norske semifinalene… får håpe det blir en vinner med mulighet i Europa som går videre på lørdag 🙂

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.