interiør puter stue Ukategorisert

Putenytt

5. februar 2012

Sofaen (som forøvrig har blitt offer for katteklør her og der) har blitt spritet opp med noen nye putetrekk.

Dette har min flinke mamma strikket til meg! Én ting er å ha kule designerputer, en annen og mye bedre ting er å ha hjemmelaga!

Det gule trekket jeg har ventet og ventet på at Kremmerhuset skulle få inn 🙂 Endelig fikk jeg tak i det! Skikkelig blikkfang og livlig innslag.

Sofus tar som vanlig livet med ro, søndag eller ei.Vi på to bein sitter foran hver vår PC og jobber. Jeg med bilderedigering etter fotoshooten med nydelige lille Julia på 1 måned. Når foreldrene har sett bildene har jeg fått lov til å vise noen her også.
Håper du har en fin søndagskveld! 🙂

PS: Med dette innlegget er jeg med i Potrinas utfordring; Vis meg hva som pynter opp i sofaen din akkurat nå.

13 kommentarer

 • Svar Potrina 6. februar 2012 at 17:36

  Så fint bidrag!! Takk for at du ble med i min utfordring 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

 • Svar Christel (scrappeberta) 6. februar 2012 at 20:21

  heisann 🙂

  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt puten med ulven og elgen? 🙂

 • Svar KREATIV-I-TET - Ann Merete 6. februar 2012 at 20:25

  Potrina: Tusen takk! Gøy å være med på utfordringen som ikke kunne passet bedre med tanke på nye sofaputer 😉

  Fin kveld til deg også!

 • Svar KREATIV-I-TET - Ann Merete 6. februar 2012 at 20:27

  Christel: Hei! Putene er sydd av kjøkkenhåndkler fra merket by nord. Jeg kjøpte dem i nettbutikken til hviit (http://www.hviit.no/) 🙂
  Det går også an å kjøpe ferdigsydde puter (dog med litt andre motiver), men de koster nok en del mer enn det de hjemmelaga kom på.

 • Svar Christel (scrappeberta) 6. februar 2012 at 20:47

  tusen takk for kjapt svar 😀 brukte du et eller to av samme til en pute? Synes de lignet så på ugle/ekornputen til kremmerhuset 🙂

 • Svar KREATIV-I-TET - Ann Merete 6. februar 2012 at 20:52

  Christel: Sitter nå her foran PCen jeg da vet du, hihi 🙂 Jeg, eller altså kremt, mamma, brukte et kjøkkenhåndkle til hver pute. Det ble 50×50 cm, så satte hun på et annet stoff som bakstykke. Jeg har tenkt å lære meg å sy puter, det er jo gøy med hjemmelaget samt mye billigere enn å kjøpe ferdige trekk til nærmere tusenlappen! 🙂

 • Svar Christel (scrappeberta) 6. februar 2012 at 21:44

  hei igjen 🙂

  Tusen takk enda en gang for svar 🙂 Nå har jeg og venninnen min bestilt, og jeg har hørt med mamma om hun kan sy pute til meg, hehehe 🙂 har maskin, men har ikke brukt den så mye enda. lettere å spørre mamma 😛
  Håper du får en fortsatt flott kveld 😀

 • Svar Anonymous 7. februar 2012 at 18:37

  Hei;) Først må jeg bare få si at det var veldig fine bilder og nydelige puter;)) Ser at du har kjøpt sofaen din på Bohus, vi hadde også en sofa med det samme trekket. Det ble utrolig fort slitt og masse nupper på det. Fikk opplyst av en som jobber der at trekkene var tatt ut av produksjon pga dårlig kvalitet. Ekspeditøren ba meg å ta bilder av de mest slitte delene på sofaen og sende bildene pr. mail til han. Hadde ikke noe å si at hadde hatt sofaen i noen år. Har ikke katt men den det hang tråder og nupper overalt. Fikk tilgodelapp og kjøpte meg en ny grå sofa;)) Mvh. Hilde.

 • Svar KREATIV-I-TET - Ann Merete 7. februar 2012 at 22:51

  Anonym/Hilde: Hei! Tusen takk for det! Og takk for info om sofa! Interessant! Min er 5 år gammel, tror du det er for sent da? Den ble veldig fort nuppete, men vi har jo alltid hatt kattene som har klort på den innimellom. Hender jeg har gått over med saks og nuppefjerner, kanskje på tide igjen 🙂
  Hvilken Bohus var det du var i kontakt med ang. dette?

 • Svar Anonymous 8. februar 2012 at 00:15

  Hei igjen;) Nei, kan ikke tenke meg at den skal være for gammel i og med at de sluttet å produsere det stoffet pga dårlig kvalitet. Katter eller ikke, det er vel ikke bare der kattene har klort at den er nuppete.
  Kan sende deg en mail i morra for mer info;))
  Mvh Hilde

 • Svar Lillekatt 9. februar 2012 at 09:29

  Så masse fine puter!!! Likte veldig godt sofakroken din 😉

 • Svar dagdrømmeren 9. februar 2012 at 13:32

  Herlig sofakrok! Mange fine puter.
  Ønsker deg en fin torsdag! snart helg 🙂
  Klem Tonje

 • Svar Ingeborg 9. februar 2012 at 16:20

  Så mange flotte puter:) Flotte bilder.

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.