foto meg og mitt Ukategorisert

Lørdag og fotoshoot

3. mars 2012
Ah, helg igjen! Denne lørdagen skal brukes til fotoshoot. Hva slags shoot sier jeg ikke noe om ennå, det får bli en overraskelse 😉 
På torsdag prøvde jeg forresten noe jeg alltid har vært litt redd for, men så gikk det helt fint! Jeg har jo hatt en del smerter i nakken de par siste månedene, som har resultert i mye hodepine og lite energi. Massøren min mistenkte en låsning i nakken og fikk kiropraktoren til å se på det. Og jada, han fant låsning i venstre side øverst i nakken. Knekk knekk og så var’n vekk! Jeg følte en umiddelbar lettelse, og selv om knekkelyden var ganske ekkel (det er den lyden jeg ikke kan fordra og som har gjort at jeg har vært redd for å gå til kiropraktor) var det jo definitivt verdt det.
Jeg kjenner fortsatt litt greier oppe i nakken, men jeg håper at det bare betyr at det jobbes for å få vekk greiene. Hvis ikke vet jeg jo nå at knekking ikke er såå ille.
 Meeen, dette skal ikke bli noen helseblogg 🙂 Nå må jeg pakke med meg fotoutstyr og komme meg til bussen. Håper du har en fin lørdag!

3 kommentarer

 • Svar Fabelaktig 3. mars 2012 at 13:05

  Åh nå er jeg spent på hva du skal forevige 🙂

  Kiropraktorer er herlige! Jeg gikk til en som kurert min låsning i bekkenet 🙂

  Fin lørdag! Her skal jeg og Nala på skogstur, før vi drar hjem og lager verdens beste vafler. Mannen er arbeidsnarkoman, så vi er forlatt i dag… Deilig med alenetid!

  KLemklem

 • Svar AC 3. mars 2012 at 22:28

  Spennende hva du tar bilder av i dag, gleder meg til å se.
  Den knekkelyden hos kiropraktor er fæl, men utrolig deilig etterpå.
  Håpe det kurerte nakken din.

  Ha en fin kveld!
  – AC

 • Svar annikken - osloliv 4. mars 2012 at 20:36

  Spennende, du må fortelle hva du skulle etterhvert!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.