meg og mitt ønsker Ukategorisert

Interiørnerd og teknologinerd

14. mars 2012
I kveld har jeg vært på samling med Girl Geek Dinners Oslo! GGDO er et nettverk for jenter/damer som er interessert i teknologi på et eller annet nivå, og ca. en gang i måneden møtes gjengen for faglig og sosialt påfyll ute hos forskjellige firmaer. Jeg har dessverre ikke hatt anledning til å være med de siste gangene, men i dag passet det! Vi var hos Det Norske Arbeiderpartiet for å høre og snakke om «politikk og teknologi». Presentasjoner av f.eks. Hadia Tajik og Trond Giske stod på plakaten. Ekstra hyggelig var det også å treffe ei venninne av meg jobber der og som var med på å arrangere treffet.
Det er kanskje ikke så rart at interiørnerden og teknologinerden i meg falt for denne her fine saken jeg fant bilde av på Pinterest! Tastaturkopper, eller keyboard cups:
En annen ting som var veldig hyggelig, var å møte en bloggleser! Hei Marianne! 🙂 Verden er ikke stor!
Er du interessert i teknologi, sosiale medier, programmering, eller jobber med design, kommunikasjon, markedsføring, journalistikk, roboter, statistikk etc, og har lyst til å lære mer om og møte andre likesinnede er det bare å bli med!

3 kommentarer

 • Svar mariannegranum 14. mars 2012 at 23:54

  Hei tilbake!:)

  Liten verden ja – kjekt å treffe deg (og å bli omtalt på bloggen din!) 🙂

 • Svar Marie 15. mars 2012 at 06:08

  Da har jeg meldt meg inn! Ses på jentete-nerdemiddager når jeg er tilbake i landet i juni 🙂

 • Svar Hvite tulipaner 18. mars 2012 at 16:31

  Hihi, disse har jeg også sett på:)
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Klem E

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.