gang interiør Ukategorisert

Plastic fantastic

2. april 2012
«Den kjennes jo ut som plastikk!», sa min kjære da han ble introdusert for den nye matta i gangen. Det er fordi det er ei plastmatte det, kjære 😉
Med 50% rabatt fra ellos.no ble det ikke ille i det hele tatt, og jeg må si meg veldig fornøyd med kjøpet.
Til høyre ser dere et vitrineskap jeg kjøpte via FINN.no. Furuskap ble forvandlet til hvitt og fint skap med noen (ok, ganske mange) strøk maling og nye knotter. Fortjener en nærmere og egen introduksjon seinere, synes jeg.
Helt til høyre ser dere et lite settebord jeg fikk for hele 10 kr på et loppis!
 Jeg lover å vise mer av dette rommet etter hvert også, det er bare et litt vanskelig rom. Det består for det meste av dører og ender ofte opp som litt ufrivillig oppbevaringsplass… Siden badet er så lite må vi oppbevare håndkler og annet stæsj i skapene som titter fram bak døra der. Og det er godt man kan kutte i bilder og bare vise det man vil, for diverse esker og dilldall som ikke synes på bildet har fått stå litt for lenge oppå skapene… på tide å få ut ryddefingern snart, ja! 🙂

PS: Husk at bloggen har egen side på Facebook!

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.