inspirasjon interiør meg og mitt Ukategorisert

Bli lys!

5. april 2012
Skjærtorsdag! Det er deilig med påskefri, man får liksom gjort ting man ikke rekker/orker til vanlig. Som å pusse alle vinduer for eksempel. Ikke det morsomste i verden, men så utrolig digg når man er ferdig og faktisk ser verden utenfor med nye øyne! Vi har også svingt både malerkost og tapetseringspenselen her, endelig er alle rom i leiligheten malt!

Jeg fikk forresten en kommentar på bildet av bokhylla jeg la ut her om dagen, med spørsmål om hvor de er kjøpt. Jeg må få poengtere at hyllene dessverre ikke er mine, bildet ble funnet hos frau-p. Skulle ønske jeg klarte å innrede bokhyller på den måten!

I dag venter jeg koselig besøk av niese på 6 år! Bytur med tante håper jeg blir bra 🙂

I mens må dere se disse fantastiske vinduene!

Jeg elsker lyset som flommer inn her!


Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.