DIY meg og mitt Ukategorisert

DIY – Post påske og pantoneegg

9. april 2012
Påskeferien går ubønnhørlig mot slutten.
Den kunne gjerne vært dobbelt så lang for min del!
Heldigvis kan vi se fram til flere langhelger på vårparten (hvis man smetter inn en feriedag eller avspaseringsdag her og der).
I dag var det nok mange som tenkte at de skulle tjuvstarte treningsuka for ventelistene på Sats var lange som bare dét.. jeg tok heller beina fatt og gikk en lang tur langs Akerselva i både snø og regn! Frisk luft er jo i grunnen bedre enn innestengt sykkelsal på Sats 🙂
Det var ikke mange egg som ble malt her i påsken, men litt tradisjonell farging med løkskall i kokevannet ble gjort en dag. Kanskje neste års påskeegg skal få litt mer fancy «bekledning», slik som Jessica med bloggen «How about orange» har gjort her?

1 kommentar

 • Svar Fabelaktig 9. april 2012 at 21:48

  Jeg dro på løpetur selv i dag – deilig!

  Fabelaktig ukesstart til deg.
  Takk for koselig hilsen inne hos meg 🙂
  Jeg har hatt en liten påskepause og det var igrunn godt.

  Jeg håper du har hatt en fin påske.
  klem

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.