foto konkurranse meg og mitt natur Ukategorisert

Flotte Frogner

1. mai 2012
Jeg har blitt solbrent på øret (sikkert det øret som var mest vendt mot sola) etter en god og lang gåtur. Først måtte vi forbi Bislett for å se på livet (cupkamp mellom Lyn og Vålerenga der i dag), så oppom Stensparken og over til Majorstua og Frognerparken. Så rundt på Frogner for å titte. Det er så fint der borte med de staselige husene, de pene hagene og flotte trær i all sin prakt. Også er det så stille og deilig. Vi drømmer om å flytte inn i en leilighet med sånt tårn i hjørnet, men det spørs vel om ikke det koster mer enn skjorta og vel så det.

Det er ingen tvil om at våren er her – kom mai du skjønne milde!

Jeg har forresten vært så heldig å vinne et halvt års abonnement på BoligPluss i giveaway hos Eddas! En blogg det for øvrig er verdt å ta seg en titt innom, Elin Anita er flink med styling og har kjempefine bilder! Hun er en av finalistene til å bli BoligPlus sin nye faste interiørblogger – det blir spennende å se hvem som vinner! Jeg liker egentlig alle finalistene, jeg, så bra blir det nok uansett 🙂

Håper DU har hatt en flott 1. mai! Heldigvis er det snart helg igjen! 🙂

2 kommentarer

 • Svar Fragmenter 1. mai 2012 at 20:17

  Nydelige 1.mai-bilder:) Ja, den som kunne kjøpt en leilighet med tårn på Frogner, hehe;) Fint er der jammen!
  Her har vi hatt hagedugnad og årets første grillings. Nå flater jeg ut på sofaen med Grey’s:)
  Klem, Elin

 • Svar Penny 2. mai 2012 at 19:45

  Flotte bilder 😉 Nydelig at våren endelig er her 😉

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.