hverdagsliv Ukategorisert

Fantastisk pinsehelg

29. mai 2012
Aktiviteten på denne bloggen er synkron med været – jo finere vær desto mindre er det som skjer, spesielt på interiørfronten. Man vil jo helst være ute 🙂
Pinsehelga har vært helt fantastisk, jeg håper dette setter standarden for sommeren i Norge 2012!
Eurovision måtte selvfølgelig markeres. Vi var hos ei god venninne, og hun og jeg laget god tapas til gjestene! Når det kommer til resultatet er jeg fullstendig enig i vinneren (flere enn meg som har Euphoria på repeat i hodet?), men at Tooji skulle havne på sisteplass var absolutt ikke fortjent. Jaja, nye muligheter neste år 🙂
En tur på hytta rakk jeg også, dette er definisjonen på idyll! Med farge i ansiktet, D-vitaminer i kroppen og nylada batterier er det bare å sette i gang med ny (kort) uke! Håper alle har hatt ei like fin pinse som meg!

2 kommentarer

 • Svar AC 29. mai 2012 at 21:37

  Ser ut som du har hatt en herlig pinse.
  Ble sulten av å se på bildet av tapasbordet.
  Og hyttebildet er helt magisk. For et herlig sted.
  Herlig pinse har det vært,
  selv om vi var så «uheldige» å betale flybilletter til Spania for å få sol og sommer.

  Fin kveld til deg!
  – AC

 • Svar Fabelaktig 30. mai 2012 at 08:35

  Hei søte deg,
  jeg ville bare takke for gode ord inne hos meg. Du er nå god da. Takk for at du legger igjen gode ord, som gleder og varmer – du er fabelakig!

  Jeg holder med deg i det med å være ute i det fine været. Det tapasbordet så rett og slett yummi ut!

  Er så glad du vil følge meg videre 🙂

  Fabelaktig onsdag!
  klemklem

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.