interiør stue Ukategorisert

Ei søt lita hylle

3. juni 2012
For et par år siden eller så ble settekasser en yndet oppussingsvare og folk trålet loppemarkeder og bruktbutikker på jakt etter dem. Selv fant jeg mange og jeg pusset opp tre av dem (som alle er gitt bort), og så stoppet det litt. Planen om å lage en til seg selv er fortsatt bare en plan…
Da er det fint det går an å bruke dem til noe uten at det tar 5 timer å gjøre dem i stand!
Bare hent ut innmaten og heng opp hylleseksjonen på veggen! Det tar sånn cirka 5 minutter (inkludert litt støvtørking) 🙂
Jeg så at Mokkasin hadde gjort det samme og jeg falt helt for ideen. Sånn i påvente av å finne et digert flott bilde/maleri å ha over sofaen, havnet den der. 
Nå gjelder det bare å finne noe å sette i hyllene, for det var det visst, som dere kan se, litt dårlig med 🙂

4 kommentarer

 • Svar elinAnita (eddas) 3. juni 2012 at 18:25

  Slike er jeg på jakt etter:)har så masse slike små dippe diutter..:)Navnet mitt er elinanitap…
  ha en fin kveld
  klemklem

 • Svar Tea Kristin 3. juni 2012 at 19:33

  Ikke sett alt for mange greier i den da – den er litt sånn skulpturell kul der den henger nå! 🙂 Jeg tenkte faktisk å vaske av og male en settekasse i kveld selv, men den skal nok få jobb som småtingoppbevaring på lille Elines rom. Det begynner å bli noen skatter som trenger plass der. 🙂

 • Svar AC 3. juni 2012 at 19:58

  Så stilig det ble med bare innmaten på veggen.
  Synes det var fint at det ikke var så mye i den jeg.

  Fin ny uke til deg!
  – AC

 • Svar Åshild - prydeligbloggen 3. juni 2012 at 20:36

  Great minds thinnk alike! Jeg har også hengt opp settekasse etter inspirasjon fra Mokkasin :)Fint!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.