foto meg og mitt Ukategorisert

Pausebilde

5. juli 2012
Veldig veldig snart ferie, jippi! 
 Vi skal være litt hjemme og reise bort litt, og det blir nok litt mindre aktivitet her på bloggen i ukene framover. Enn så lenge kan dere hvile øynene på bildet av Sofus sin nydelige rosa snute. Dette bildet er vel omtrent 3 år gammelt så her var han bare en ungfole 🙂 
 Jeg titter nok plutselig innom, i mellomtida håper jeg alle får en riktig 
 GOD SOMMER!
Liten Sofus

1 kommentar

 • Svar Fabelaktig 7. juli 2012 at 12:08

  Et aldeles nydelig bilde 🙂

  Endelig fikk jeg tid til en bloggrunde, tar på med ferie gitt. *fnis*
  Fin lørdag, søte!
  Her skal vi ta med senga ut i stua og bare kose oss.
  klem

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.