bloggtreff Ukategorisert

Interiør & Boligmessen nærmer seg

18. september 2012
Om bare 10 dager reiser jeg til Bergen! Som jeg gleder meg til å besøke byen mellom de 7 fjella igjen, og SOM jeg gleder meg til å være med på messe, bloggfrokost og -middag! (Og som ekstra bonus får jeg treffe ei kjær venninne som bor der også!). 
Programmet for bloggfrokosten er klart, og her er en smakebit:
Mange fine bloggfavoritter på denne plakaten, dette blir bra! 🙂
Ses vi i Bergen?

5 kommentarer

 • Svar annikken - osloliv 18. september 2012 at 14:48

  God tur!! Skulle gjerne vært med, sikker på at du kommer til å kose deg stort:)

 • Svar AC IN A BOX 18. september 2012 at 20:09

  Å, det ser kjekt ut.
  Blir nok en flott helg.

  Fin kveld til deg!
  – AC

 • Svar Landliv i Ryfylke 22. september 2012 at 20:24

  Ja, me sjåast på messa 🙂

  Ønsker deg ei fortsatt fin helg !
  Klem Birgit

 • Svar Myke minutter 25. september 2012 at 13:03

  Veldig synd at jeg måtte avlyse turen til Bergen og interiørmessen til helgen pga øyeoperasjonen som jeg hadde nylig. Hadde vært så koselig å treffe deg og andre bloggere! Men jeg satser på at det blir nye sjanser 🙂 Ha en super tirsdag! Klemmer

 • Svar STYLIZIMO 26. september 2012 at 13:10

  Blir koselig å se deg igjen 🙂 God flytur på fredag!
  klem Nina

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.