interiør stue Ukategorisert

Nerdete utsmykking

19. september 2012
Flaks for meg at samboer’n er nerd som samler på kjemiutstyr!
(Flaks for samboer’n at jeg liker nerder, hihi) 🙂
Det kunne jo komme den andre bildelista til gode, tenkte jeg.

Jeg bare tester ut litt fortsatt, altså, hvordan disse bildelistene skal utsmykkes.
Drømmer litt om å gå til anskaffelse av et print av Ylva Skarp. Hadde passet perfekt!?

//
Lucky for me my man is quite a nerd and a collector of chemistry things. These flasks are now decorating one of the picture shelves on our wall. I’m still figuring out how to decorate these shelves, and I think I want to buy a print from Ylva Skarp… that would be a winner, wouldn’t it? 🙂

3 kommentarer

 • Svar elinAnita (eddas) 19. september 2012 at 22:35

  ¨Hei:)Ja de der har jeg noen av,den største er på 5 liter:)De er bare råtøffe synes jeg…Kunne godt tenkt meg et print av Ylva…men en kan jo lage selv og…..og bildelistene mine er ennå ikke kommet opp:(
  fin torsdag
  klemklem

 • Svar AC IN A BOX 22. september 2012 at 10:34

  Stilig med de labflaskene på bildelista.
  Gleder meg til å se mer når du har skaffet deg nye print også:)
  Når du spør om Eames RAR er god å sitte i så er svaret JA.
  Hadde håpa den ikke var det første gang jeg prøvde den, for da hadde det bare vært å slutte å ønske seg den. Men den er faktisk veldig god, og dermed ønska jeg meg den lenge nok til at den ble min takket være min snille mann:)

  Håper formen din er bedre og at helgen din blir fin!
  – AC

 • Svar Bråtan 24. september 2012 at 17:28

  Så kule de er! 🙂 Liker!!

  Klem Renate

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.