hobby inspirasjon konkurranse moodboard Ukategorisert

Kreativitet i praksis

28. oktober 2012
I helga har jeg fått utløp for noen kreative ideer og tanker, jeg har fått tatt en del bilder og jeg har planlagt litt framtidige prosjekter. Dessuten har jeg både bakt, rengjort litt, sett på film, fått kvalitetstid med min kjære og besøkt ei venninne og mitt søte fadderbarn. Sånne helger gir meg avkobling og fyller opp med ny energi til den kommende uka.
Jeg håper du har hatt ei fin helg også, og at du er klar for mandagen! Vit at jeg setter stor pris på alle som kikker innom, alle som legger igjen kommentarer og de som følger meg!

Siden jeg har en pakke med Griffelstickers til overs (sånne jeg lagde veggkalenderen med), har jeg lyst til å gi bort en til en av dere (siden Granit ikke har nettbutikk, er det jo ikke så lett for alle å få tak i!). Legg igjen en kommentar for å bli med i trekningen – som jeg foretar om et par dager. PS: Har du ikke blogg må du være snill å legge igjen e-postadressen din slik at jeg får tak i deg om jeg trekker ut navnet ditt. 
(Jeg har nå trukket ut en vinner) 🙂
Granit: Bok, tusj, griffelstickers, svart tape
Søstrene Grene: Stjernepapir, neontape, malerkost, maling, spisebrikke

//
This weekend has been a creative one, me taking photos, planning future projects and making a DIY. I also manage to clean and bake, watch a film, spend time with my love, and visit a friend and her baby. Weekends like this gives me energy and makes me ready for a new week!

I hope your weekend was fab! I really appreciate your visits, your comments and for taking your time to follow me! 🙂

10 kommentarer

 • Svar Gøril Kristoffersen 28. oktober 2012 at 20:28

  Superkul kalender. Legger igjen kommentar jeg 🙂 Perfekt tips for travel småbarnsfamilie også det der 🙂 Klem

 • Svar Marianne 28. oktober 2012 at 21:04

  Super konkurranse jeg blir med 🙂

 • Svar Miriam Lilliana - Novemberbarn 28. oktober 2012 at 21:04

  Oi, så spennende! Den kalenderen var jo utrolig fin og smart! Du finner på så mye bra, Ann Merete!
  Så fint at du har hatt en hyggelig helg. Klem fra meg

 • Svar Lottemora 28. oktober 2012 at 21:19

  Åjaaa, det hadde passa perfekt på det nye hobbyrommet mitt.

 • Svar ★ Leonore ★ 28. oktober 2012 at 21:42

  Ja,takk..de sier jeg ikke nei,takk til! 😉
  Utrolig mye fint å se på bloggen din, Ann Merete! Gode DIY tips, også skriver du så bra.

  Håper uka blir superfin for deg!

  Feberklem fra nord* 😀

 • Svar Merete Sæther 28. oktober 2012 at 22:21

  Flotte innlegg. Jeg er med 🙂
  mereteoslo gmail.com

 • Svar annikken - osloliv 29. oktober 2012 at 22:27

  Jeg vil være med vettu:)
  Hørtes ut som en deilig helg. Godt energien er på vei opp igjen!

 • Svar Dronninghuset 30. oktober 2012 at 10:06

  Hei,
  så fint.
  Nei, ikke nettbutikk og Granit-butikk finnes heller ikke i nærheten av oss.
  Så dette er en super-duper gave,
  – snill du.

  Ha en fiiiin dag,
  😉 Tove

 • Svar Nordlys 30. oktober 2012 at 10:57

  Jeg blir gjerne med! 🙂 Jammen er du kreativ om dagen ja! Morsomt!!!!

 • Svar Anonymous 30. oktober 2012 at 17:49

  For en forskjell d ble på kjøkkenet ditt! Synes du har supre DIY-tips, og jeg har henta masse inspirasjon av deg. Og ikke er det Granit-butikk på flere tusen mils avstand herfra…. 😉
  Carina_hans1@hotmail.com

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.