interiør nettmagasin tips Ukategorisert

Trendenser – interiørmagasin på iPad

28. oktober 2012
For de som liker interiør, men som ikke har fått med seg at det finnes et iPad-magasin som heter Trendenser – denne er til dere! 
Frida Ramstedt driver en av Sveriges største interiørblogger – Trendenser.se – og startet i år et eget iPad-magasin proppfullt av interiørtips, kule bilder, shoppingguider og godterier for øyet. Det har kommet ut 4 numre allerede og man kan abonnere via App store. Det koster 21 kr for 3 nummer, og et hot tips er at nummer 1 ligger ute gratis!
Jeg liker veldig godt navigeringen og den stilige layout’en som er brukt – på iPad får man virkelig mange nye finurlige muligheter! Alt fra tekst til bilder er satt sammen på en spennende måte, og det er nesten som å klikke seg rundt og finne små overraskelser på sidene. Som å åpne før-bilder eller lese mer om en ting, dra fram tekst og navigere på helt nye måter.
Prøv nummer 1 da vel, det er jo gratis 🙂
– Dette er ikke betalt reklame, bare et tips fra en fan – 

//
If you haven’t discovered the iPad magazine Trendenser, this is a hot tip! Frida Ramsted is writing one of Sweden’s most popular interior blogs and has now published an iPad magazine. Four issues is allready out, and you can find no. 1 for free in App store. The magazine is written in English btw.

2 kommentarer

  • Svar Lottemora 28. oktober 2012 at 21:42

    Men FØRST må jeg jo ha en iPad…. *dear santa*

  • Svar KREATIV-I-TET - Ann Merete 29. oktober 2012 at 10:42

    Lottemora: Jeg satser på at nissen kommer med en iPad til deg i år!! 🙂

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.