DIY geometrisk gull interiør stue Ukategorisert

Black & Gold (DIY)

25. november 2012
Gull er definitivt hot om dagen, og sammen med svart blir det en lekker kombinasjon!
Jeg har fundert på om jeg skal skaffe meg et putetrekk med gullpaljetter for å få litt gull inn i heimen, men siden H&M Home er utsolgt for sin utgave og jeg ikke hadde lyst til å bruke opp mot tusen kroner på et trekk fra andre leverandører, tok jeg i bruk kreativiteten.
Jeg kjøpte et lerret hos Søstrene Grene som jeg malte svart. Jeg bestilte masse bittesmå gullpaljetter på ebay, og mens jeg ventet på dem funderte jeg på hva slags motiv jeg skulle lage. Jeg har vært innom pluss, pi og andre symboler, før jeg endte opp med noe jeg lagde fra eget hode. Noe geometrisk måtte det bli 🙂
Jeg brukte et lim som heter «stone glue» fra Panduro, det blir gjennomsiktig når det tørker og skal holde bra. Det er ikke noe hurtigtørkelim, men det er jo viktigere at det ikke blir paljetter utover hele leiligheten enn at det tørker fort!

Jeg ser at jeg må fikse litt på det, men akkurat nå er det andre hobbyprosjekter som får oppmerksomheten. Jeg har ei kreativ helg og får mange ideer ut fra hjernen og i praksis!
Noen juleforberedelser blir det jo, og i dag er det julepynt som er i fokus. Gleder meg til å vise fram når jeg blir ferdig!
//
Gold is hot, and combined with black it’s delicious!
I’ve been wondering about buying a cushion with gold sequins, but as H&M Home were sold out and I refuse to spend a lot of money on it, my creativity had to to the job.
I painted a canvas black and glued gold sequins in a geometric pattern to it.
This weekend is really a creative one, and some projects are no longer just ideas… 🙂

6 kommentarer

 • Svar Linda - HJERTEHUSET 25. november 2012 at 13:27

  Tips: Bohus har til 199;- og i dag såg eg at HM hadde fått inn igjen 🙂

 • Svar Fru Andersen 25. november 2012 at 19:53

  Kjempekult bilde!

  Jeg kunne også tenk meg en gullpute, men å betale over tusen for en pute det gjøre jeg bare ikke! Greit med billige alternativerfra kjedebutikkene 😉

  God søndagskveld videre til deg !

 • Svar Fargebarn 25. november 2012 at 23:36

  Så kjekt med slike kreative prosjekter. KJekt å være i et kreativt modus også. Håper det kommer til meg snart…hehe Ha en finfin uke!

 • Svar Anonymous 26. november 2012 at 11:08

  Utrolig stilig! Takk for inspirasjon 🙂

 • Svar Katrine 26. november 2012 at 17:15

  Kjempeflott! Jeg har gledet meg til å se innlegget med gullpaljettene dine etter en instagram titt. Dette var virkelig skikkelig stilig! Du er kreativ til hundretusen, og da trenger du ikke puter til flere tusen! 😉

  Tusen takk for koselig eksamenshilsen. Jeg skal nok få litt juletid også, men det blir etter den 6.desember. Likevel lurer jeg inn en IKEA juletur, litt gløgg og en adventsstake før det.

  Jeg gleder meg til å se juleprosjektene dine. Kos deg! -og ha en vidunderlig god uke!

 • Svar Bråtan 27. november 2012 at 11:05

  Sååå kult! Du er så kreativ 😀
  Det var kjempekos å snakke med deg igjen i går.

  Klem Renate

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.