farger inspirasjon jotun trend Ukategorisert

Vårens farger fra Jotun

31. januar 2013
Jeg fikk et nyhetsbrev fra Jotun på e-post i dag med den fristende overskriften «Her er vårens farger!»
Jeg trykket meg selvfølgelig sporenstreks inn og LIKER det jeg ser! Synes Jotun har laget en veldig stilig bildeserie med farger og ting som er en fryd for øynene mine!
Jeg er jo som kjent meget glad i kombinasjonen av gult og blått 🙂
Jeg lånte noen bilder fra Jotun, men det var mange flere sukkertøy der!

8 kommentarer

 • Svar (eddas) 31. januar 2013 at 16:52

  masse lekre farver der,kjenner at malerpenselen må snart frem nå:)
  fin kveld til deg…
  klemklem

 • Svar Høytrykk 31. januar 2013 at 18:58

  Digger disse fargekombinasjonene! Helt min smak også. 🙂

 • Svar Linnette i SkippertaksHuset 31. januar 2013 at 20:43

  Satt akkurat og leste denne mailen jeg også, og har kommet til at dette blir et fint år fargemessig for oss! Turkis har alltid vært en favoritt, og gult begynte å snike seg inn i fjor vår. Ser det er favoritter hos deg også 🙂 Vegger i mørk aubergin har vi hatt i 2. etg et par år nå, og arvestolene etter mormor er lilla, så den fargen er også «på plass».

  Jeg tror min kjære blir veldig glad for disse «årets farger». Rart med det, men det er så lett å bli inspirert til forandring når alle de vakre bildene med årets «nye» farger popper opp på skjermen. Når jeg blir inspirert innebærer det som regel at han noe motvillig må fram med malerulla 😉

  Ha en riktig fin kveld!

 • Svar Katrine 1. februar 2013 at 17:29

  Glade farger, og herlige kombinasjoner!
  – og dessuten liker jeg de søte fargenavnene.

  Jeg ønsker deg en strålende god helg, Ann Merete.
  Nyt den i store drag! 🙂

 • Svar My Dream 1. februar 2013 at 22:27

  så enig så enig… hææærlige farger… 🙂
  Så koselig blogg du har…. ny blogg for meg dette, denn følger jeg gjerne videre… 🙂

  Blogges da….

  Klems Diana.

 • Svar Fabelaktig 4. februar 2013 at 09:43

  Deilige farger 🙂

  Fin start på uken, søte du!
  klem

 • Svar Maya: 7. februar 2013 at 14:39

  Det er to nydelige farger sammen ja, bringer litt vår/sommerfølelse synes jeg. Og det kan man jo ikke få nok av her i Nord. Man skulle liksom vært mer vågal, og byttet mer ut på disse fargene i eget hjem, for det finnes mange kombinasjoner som er såååå lekre!

 • Svar karthik sekar 7. februar 2013 at 17:12

  Best Free Premium Blogger,Blogspot Templates for your blog.Latest High Quality Free Premium Blogger Templates,Themes,Layouts http://bigmasstemplate.blogspot.in/

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.