bloggtreff hviit interiør påske Ukategorisert

Snart påske

16. mars 2013

Huhei som tida går og huhei så stille det ble her, da! Får bare unnskylde meg med at «sånn er det innimellom». Får satse på kvalitet i stedet for kvantitet 😉
Snart er det påske, og da synes jeg det passer å vise dette bildet jeg tok på showrommet hos Hviit her om dagen. Jeg var på ambassadørkvelden til Lidyll der vi hadde påskeverksted og lagde alle de fine eggene som henger på kvisten!
Flere bilder fra ambassadørkvelden kommer i morgen.
Vasene på bordet heter Botanica og er fra Kähler.
//
Oh my… time flies by and my blog is a bit silent. Sorry for that, but sometimes it’s just so.
We’re heading for easter, and I thought I could show you a picture from this week. I went to a little blog event and we made all those eggs 🙂
I’ll show you more photos from the event tomorrow.
The vases are from Kähler btw.

2 kommentarer

 • Svar Elisabeth 16. mars 2013 at 20:29

  Hei igjen!
  Du fikk til og med tatt bilder du, hihi -av alle
  kobbereggene 😉 Det ble mange morsomme egg her
  hjemme i dag og, og som jeg skrev må nok jeg sitte
  litt til for å lage noen egne. ..jeg og det sort-hvite da vet du!
  Men det er gøy med barn som
  liker å holde på med sånt altså, også er det så gøy å se
  hvor fri han er i hva han lager!

  Tusen takk for fin blogganbefaling nede her, har bare så vidt
  besøkt henne før, men nå ble jeg sittende å lese med
  tårer i øyekroken. Skjønner godt at du liker den : )

  Fin lørdagskveld til deg!
  KLEM

 • Svar Maya: 17. mars 2013 at 09:07

  Hei! og takk for så koselig kommentar, du kan gjerne låne. Takk for at du spurte:) Nydeligfine egg, og de passer jo perfekt på grenene i de vasene. Jeg visste ikke at vasene var så store? De ser liksom så små ut på bilder synes jeg. Der kom enda flere vaser på ønskelista gitt, og jeg som ikke har noen fra før;D Fin blogg du har! Du skriver så fint om Marte (enig), men jeg tar i meg å tenke når jeg leser bloggen din at du er ikke så verst i skrivinga og varmen selv gitt, hihi.

  Maya

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.