bloggtreff Ukategorisert

Bloggfest og Bloggbliss

19. april 2013
Vi interiørbloggere er flinke til å sosialisere!
I morgen er det stor bloggfest i Oslo hvor bloggere fra både fjern og nær kommer. Nå er dette en fest for alle bloggere da, og ikke bare interiørbloggere, og jeg gleder meg til å treffe gamle og nye kjente.
Det snakkes om glitter og glæm og kjole og høye hæler. Selv er jeg kanskje ikke så komfortabel med hverken kjole eller høye hæler, men så lenge jeg finner noe jeg liker å ha på tror jeg ikke det spiller så stor rolle 🙂
I juni arrangerer Norske Interiørblogger Bloggbliss-tur til København, og jammen meldte jeg meg ikke på der også. Kjenner jeg trenger å komme meg en tur til utlandet, det rykker i reisefoten! Og hva er vel bedre enn å reise sammen med fantastiske interiørbloggerinaer?
Jeg har ikke vært i Køben på over 15 år, så dette blir gøy!

//
I’m going to a blogparty in Oslo tomorrow, AND to Copenhagen with a bunch of lovely interior bloggers in June! Lucky me! 🙂

4 kommentarer

 • Svar Anonymous 20. april 2013 at 05:32

  Hvem er det som arrangerer denne bloggfesten i dag? jeg finner ikke ut av det 🙂

 • Svar Myke minutter 21. april 2013 at 15:25

  Så gøy å se deg igjen i går! En herlig bloggfest med mange fine folk. I dag er stemmen rusten her, det tyder vel på en fin kveld 🙂 Jeg er litt i tenkeboksen mht Købenturen – har såå lyst, men har en kjempekredittkortregning fra USA ferien denne måneden som skal betales først 😉 Ha en fortsatt super søndag! Klem

 • Svar tonje boganes 22. april 2013 at 18:13

  Hei
  Utrolig kjekt å hilse på deg og snakke med deg på lørdagen! Du er ei fantastisk jente som det var lett å bli kjent med. Gleder meg masse til Københavnturen. Kjekt at du også skal dit!!
  Snakkes da (er ikke så flink til å kommentere på blogger lengre… )

  Fin kveld til deg
  Klem Tonje

 • Svar LIFESTYLE by Sessan 24. april 2013 at 08:35

  Det var BOOST för själen i lördags & WOW för ett härligt inkluderande gäng ni är!!
  Så koseligt att träffa dig & alla andra tjejerna, jag hoppas verkligen att det blir flera anledningar för mig att få mingla med er 😀

  Ha en fin vecka vidare & goda klemmer
  //Sessan

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.