gjenbruk Ukategorisert

Bruktduellen – er du med?

24. april 2013

Nordmenn shopper mer enn noensinne. Økt forbruk av varer betyr økt forbruk av naturressurser. Derfor har FINN.no tatt initiativet til Bruktduellen – hvor du kan utfordre deg selv, en kompis eller kjæresten din til å ikke kjøpe noe nytt på 50 dager.
For hver deltaker i Bruktduellen gir FINN.no en krone til Regnskogfondet. Det samme gjelder hver gang noen liker kampanjesiden, eller bruker hashtaggen #bruktduellen på Twitter, Instagram eller FINN.no
Der kan du for eksempel ta bilde av motstanderen din, brukte skatter du finner på FINN.no, noe nytt du avstod fra å kjøpe, noe du fant på loftet, har lånt eller arvet, ting du selger, belønningen du skal få ved gjennomført 50 dager eller straffen for brutt avtale. Husk å merke bildene med #bruktduellen!
FINN.no håper duellen kan gjøre folk mer bevisst på eget forbruk, samtidig som vi fortsetter å tilrettelegge for at du kan gjøre forbruket ditt litt mer miljøvennlig – gjennom å kjøpe eller selge brukt på FINN.no.
Er du med? Se mer her!

PS: NIB skrev også om dette for en tid siden, og kunne avsløre at tema for maiutfordringen er nettopp «brukt» 🙂

(Tekst og bilder er hentet fra kampanjesiden Bruktduellen. For ordens skyld; jeg jobber i FINN.no, men ikke direkte med dette og markedsfører det på eget initiativ).
//
Campaign for Norwegian readers.

1 kommentar

  • Svar Marthe 25. april 2013 at 13:53

    Vanligvis ville jeg kastet meg på, men med bryllup om noen veldig få måneder, tror jeg det blir litt vel mye ansvar på mannen hvis han skal handle inn alt vi trenger :/ Veldig bra intiativ, da!

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.