bloggtreff københavn nib reise Ukategorisert

Bloggbliss i København – Del 1

9. juni 2013
Bloggbliss i København var såå bra!
Selve byen som jeg ikke har sett på omtrent 20 år, hotellet, maten og arrangementet, men først og fremst alle de fine folka! Ah… her kommer det et bilderas fra de to første dagene (blanding av både mobil- og kamerabilder).

På torsdag gikk jeg på danskebåten i Oslo sammen med Live (Lidyll), Tone (Designhund) og Ann Beate (Med et lekent sinn). Tone hadde jeg ikke møtt eller hatt noe kontakt med før, men det trengte jeg ikek være nervøs for. Ei tvers igjennom bra dame! Det er de to andre også, forresten. Kunne ikke hatt bedre reisefølge enn disse finingene! :-*

På båten fikk vi tida til å gå med bl.a. kaffe, lakking av negler, shopping i taxfree, middagsspising, skravling, gleding og litt soving.

På kvelden hadde vi photoshoot på dekk også 🙂

Vel framme i København tok vi en taxi til hotellet. Vi skulle bo på STAY, og forventningene innfridde! FOR et hotell! Vi var litt for tidlig ute til å sjekke inn, men fikk lov til å sitte på den fine takterrassen i sola.. ah.. bliss!

Etter noen timer der oppe fikk vi ta rommene våre i nærmere øyensyn.
Det hadde vært morsomt å være flue på veggen og se reaksjonene til alle sammen, jeg tror det kom noen entusiastiske gledeshyl!

Jeg tok noen bilder av rommet før vi rota det altfor mye til (skjønt akkurat dét var ikke så lett med all den store plassen – roting altså). Fikk en kommentar på Instagram om at senga så vond ut, men det var den ikke!

Rommene på hotellet er kledd med design fra HAY. Stilig!!

Henriette (Designlykke) var innom og tok bilder på rommet vårt.
Denne jenta hadde jeg gledet meg til å treffe! Man føler jo man kjenner folk når man har så mye kontakt på sosiale medier 🙂 Møtet skuffet ikke, Henriette er skjønn som få!
Nå har vi faktisk omtrent blitt naboer her i Oslo, så da satser jeg på at vi snart ses igjen.

Vi måtte sjekke ut København og gikk fra hotellet og langs vannet mot sentrum. Hotellet ligger sånn cirka 20 minutter å gå fra sentrum/Tivoli. (Taxi er ikke dyrt i Køben, om man vil ta det).
Jeg synes området rundt hotellet var kult, et industriområde som var i ferd med å forvandles til noe som ligner på Bjørvika her hjemme.

Masse hengelåser og kjærlighet på brua.

Ann Beate og Tone
Typiske bloggere på tur, ta bilde og instagramme alt vi ser 😉 På bildet ser vi Live.
Vi måtte innom Retrovilla, et lite sukkertøy av en butikk i Badstuestrædet 17.

Lunsjen ble inntatt på Royal Smushi Café. Jeg lærte at dette visstnok er kaféen alle bloggere er innom når de er i Køben, så da var det jo klart vi måtte dit. Maten vi spiste var ihvertfall veldig god!

En fin vegg jeg så på veien.
Noe særlig shopping ble det ikke denne dagen, vi måtte jo spare oss til shopperunden vi skulle ut på dagen etter! 🙂
Forlatt jernbanevogn langs promenaden tilbake til hotellet.
På kvelden spiste vi middag på Scarpetta (vegg-i-vegg med hotellet) sammen med mange av de andre bloggerne som hadde ankommet. Kvelden ble forholdsvis ung, vi måtte jo være fit for fight til hovedprogrammet på lørdag!
//
Photos from the first two days in Copenhagen.

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.