interiør nyleilighet Ukategorisert

Overtagelse

5. juli 2013
I dag tok vi over leiligheten!
Nå er den vår!
Vi feiret med bobler, midt på golvet i stua.
Omtrent der jeg satt på bildet ser jeg for meg at sofaen skal stå – hvis det passer.
Fin utsikt!
I morgen skal vi på malebutikken 🙂
//
We got the keys to our new appartment today!
It’s finally ours!
We celebrated with champagne on the floor 🙂

5 kommentarer

 • Svar Fragmenter 5. juli 2013 at 22:32

  Wow, gratulerer!!! Sånt fortjener minst en flaske champis:)
  Takk for koselig kommentar på butikken min. Det varmer:) Ta gjerne med venner og kom en tur, det er stas med besøk av kjente:))
  Klem, Elin

 • Svar Høytrykk 5. juli 2013 at 23:28

  Så gøy, gratulerer! Gleder meg til å se flere bilder når dere setter deres preg på den.

 • Svar Dynamisk Salong 6. juli 2013 at 09:03

  Hei, Ann Merete! 🙂 Gratulerer så masse masse med leilighet! Sånt er bare enormt stort! Hvor en bor og de fysiske omgivelsene en omgir seg med har jo så masse å si for hvem vi føler at vi er, eller hva? Må bare få sagt at du tar nydelige bilder. Ikke så ofte jeg har vært innom deg, – til nå, men det må definitivt endres, hehe! Det er jo et enormt velde av blogger der ute, og nesten litt tilfeldig hvem en kommer over og ikke. I alle fall for meg som fremdeles er nokså ny i bloggverden. Du har et usannsynlig kult og kreativt navn på bloggen din, digger det! Håper du har gode sommerdager i den nye leiligheten. Man tåler jo enormt av kaos og rot når målet er å bygge sitt eget lille rede. Gleder meg til å se bilder fra fortsettelsen. Stikker innom deg igjen om ikke lenge jeg, og legger meg til som medlem. Klem fra Beate

 • Svar Elisabeth 6. juli 2013 at 20:47

  Gratulerer!! Det er «den følelsen» det : D
  Kos dere med å gjøre leiligheten til deres egen, jeg gleder
  meg til å følge med. ..og god ferie!

  KLEM

 • Svar Kikkis planet 6. juli 2013 at 21:20

  Helt nydelig! Gleder meg til å se mer når dere har kommet på plass!!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.