interiør interiørreportasje sommer Ukategorisert

Sørlandsperle med feminin touch

31. juli 2013
Sommerhuset til svigerforeldrene mine ligger idyllisk og perfekt til i Lyngørsundet og må være det som kalles en ekte Sørlandsperle! Helt nede ved vannet med egen brygge og hage bak huset. Svigers er flinke til å holde det fint rundt seg – både ute og inne!
Da sambo og jeg tilbragte noen feriedager der i sommer tok jeg med meg kameraet på en rundtur inne i huset. Svigermors utsøkte og gjennomførte stil preger interiøet, en feminin base krydret med maritime elementer, nytt og gjenbruk.
Velkommen inn!

//
Photos from my parents-in-law’s summer house!

2 kommentarer

 • Svar Fru Andersen 31. juli 2013 at 16:29

  Måtte inn for å titte, har jo sett noen bilder på IG og det virker som et fantastisk sted! Heldige!
  Håper det går fremover med flyttingen, gleder meg til å se mer fra leiligheten deres 🙂

 • Svar Annelise Edgarsdatter 4. august 2013 at 11:27

  Herlige Sørlandet!! Nydelig sted dere har, love it <3

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.