collage inspirasjon interiør kremmerhuset Ukategorisert

Kremmerhuset-wanties

18. september 2013
Kremmerhuset har altså såå mye fint i butikkene nå! Og det bare renner på med nyheter hele tiden!
Jeg er Kremmerhuset-fan og har tatt meg en runde i nettbutikken, lånt noen bilder og laget en liten ønskeliste-kollasje! (Ingen sponsing her, bare pure love)! 
Det er litt farlig å innrede ny leilighet, for det er altfor mye man får lyst på!
Dessuten har Kremmerhuset åpnet en butikk rett ved siden av der jeg jobber… *farligt farligt, men herligt herligt*! 😉
Kremmerhuset-bloggen oppdateres det stadig vekk med bilder av alt det nye som kommer, ta en titt selv!
//
My wish list in the Norwegian interior shop Kremmerhuset

5 kommentarer

 • Svar Kremmerhuset 18. september 2013 at 09:32

  Åi, åi, åi – her var det mye fint, Ann Merete! Herlig!

 • Svar Marthe 18. september 2013 at 09:37

  Som gammel kremmermus varmer dette mitt hjerte 😉 Og det var jo sååå mye fint her! Elsker det hodet altså, det skulle jeg gjerne hatt. Og bildet. Og lunsjbrettet. Ja, det meste egentlig 😉 Ha en strålende dag, fina!

 • Svar Kaspara 18. september 2013 at 11:03

  Heisan Ann Merete
  På Kremmerhuset er det alltid noe som frister! Tror aldri jeg har vært inne i en kremmerhus-butikk og tenkt at nei, nå var det ikke noe fint her. Jeg tar gjerne brettet, verdenskartet og bartekoppen jeg. Ha en finfin dag!
  Klem fra Kaspara

 • Svar tonje boganes 18. september 2013 at 15:59

  Hei
  De har mye fint der!
  Og det var mange spennende favoritter du viser her, synes jeg.
  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

 • Svar Turtledesign 20. september 2013 at 09:35

  Nesten litt skummelt med slike favorittbutikker for nærme… Min favorittbutikk skal endelig åpne her i byen, osm jeg skrev om forrige uke. Min første reaksjon var «YAY!!!!!», min neste var «oi, dette blir dyrt…»
  Har forresten endelig fått lagt meg til som følger!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.