hay hyller interiør kay arne kontor nyleilighet Ukategorisert

Le office

4. oktober 2013
Endelig kan jeg vise litt flere bilder fra leiligheten!
Jeg er nok litt petimeter og vil gjerne ha ting ferdige før jeg viser fram 😉
Vi har brukt det som opprinnelig var spisestue til kontor/hobbyrom. Både samboern og jeg er glad i å lage og fikse ting, og å ha et slikt stort arbeidsrom var et av kriteriene på lista da vi leita etter et sted å kjøpe.
På den ene veggen har han andre fått en lang pult, mens min ble litt mindre (halvparten for å være eksakt). Vi har brukt benkeplater fra IKEA i eik og skrudd på bein i krom. I midten av rommet har vi bygget en arbeidsøy av kjøkkenskap og benkeplate. Denne viser jeg seinere når det ikke er så mye rot på den. Ikke noe #bakfasaden her, nei, haha 🙂
Jeg har som nevnt ventet på hyllene mine… fra String! Det er nok de første hyllene jeg har som ikke er fra IKEA, så å unne seg noen slike synes jeg var helt på sin plass 🙂 Jeg bestilte mine hos A. Huseby & co i Møllergata. Det var hele 9 ukers leveringstid, men det var veldig greit å snakke med noen som hadde peiling – ellers hadde jeg endt opp med String pocket som hadde vært altfor små! Så da var det vel verdt ventinga…
Veggene er malt med maling fra Flügger (S3005-Y20R).
Ok, enough rambling, her kommer det bilder! (Jeg vet ikke helt hva som skjedde med bildene og fargene, men gidder ikke å vente med å ta nye. Da må jeg ha dagslys, og det kan ta litt tid før jeg er hjemme når det er det…)

Her koser jeg meg 🙂
Kay Arne er superglad for endelig å ha fått sånne hyller som alle de andre apene har å henge i! 🙂
Jeg vurderer et moodboard med inspirerende bilder på veggen til høyre der, men må vurdere det litt. Vil ikke ha det helt overfylt heller.
I love HAY 🙂
Fint å pynte opp med bilder man har tatt selv! (I like you-kort er fra Hviit).
Hva synes du, liker du kontoret mitt? 🙂
(Spør i kommentarfeltet hvis du lurer på noe!)
//
Finally, more pictures from our apartment!
I guess I’m a little pedant who wants everything to be in order before I show you anything 😉
This is my office space! There are more in this room, my boyfriend’s desk and a bench we build ourselves with kitchen cabinets and countertops from IKEA. I’ll show you that later, right now it’s not very tidy haha 🙂
Hope you like it!

7 kommentarer

 • Svar (eddas) 4. oktober 2013 at 08:13

  Det ble bare kjempefint hos deg……så mange fine ting…og String hyllene var kjempefine og litt stpre og go:)
  fin helg til deg
  klemklem

 • Svar AC IN A BOX 4. oktober 2013 at 10:53

  Så lekkert kontor du har fått deg.
  Mange herlige detaljer.

  Fin helg til deg!
  – AC

 • Svar omgdeterlina 4. oktober 2013 at 18:59

  Helt nydelig rett og slett!

 • Svar Toril 4. oktober 2013 at 19:06

  Wow.. så KULT!
  Skjønner godt at du trives der!
  Ønsker deg en god helg!
  Klem 🙂

 • Svar FjordBy 5. oktober 2013 at 18:55

  Herlig kontor!
  Hadde flyttet inn der om det hadde sett slik ut i min hobbykrok 🙂
  God helg!
  Hils Kaj Arne så mye 🙂

 • Svar ReVinyl 6. oktober 2013 at 00:03

  Griselekkert!

  Har lurt litt på de der stringhyllene…hvorfor folk kjøper så små.
  Har sett litt på nettet etter dypere, men vanskelig å finne.
  Takk for tips!

  Kose dere i den nye leiligheten deres med det flotte kontoret!
  (Regner forresten med at dere har det helt digg der dere er nå også ;))

 • Svar Hedda B 7. oktober 2013 at 13:30

  Suuuperfint!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.