inspirasjon interiør jul nettmagasin nib Ukategorisert

NIB HJEMME i juledrakt

20. november 2013
De dyktige damene i Norske Interiørblogger, Solveig, Ann Helen og Åshild, har laget nettmagasin!
Jeg synes de beskriver det veldig bra med egne ord:
«Et magasin som er først ute med det siste, men som også snuser opp subtrendene, de små krusningene før de når toppen. En GPS inn i interiørverdenen; blogger, instagram og trender. En GPS som tar oss med i 140 km, med trøkk og vind i håret på autostraden, men også stopper opp i sidegatene hvor det plutselig er et vintagemarked. Kanskje går veien videre de svingete veiene hvor det er en bortgjemt kafe som serverer rømmevafler?
Vi vil gi deg både det opplagte, det overraskende, det utfordrende og det inspirerende.»

I oktober kom første utgave, nå er allerede nummer 2 publisert – og det et deilig og inspirerende julemagasin som tar deg rett inn i godfølelsen av pepperkakelukt, granbar og Askepott på TV. Og du, det er helt gratis, så her er det bare å klikke og nyte! Les NIB HJEMME Juleutgaven her.

Bildet er lånt fra NIB

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.