interiør jul Ukategorisert

Snikjulifisering

24. november 2013
Litt tidlig er det, men i morgen er det bare én måned til jul og da er det faktisk lov å snikinnføre litt julepynt her. Litt forsiktig helt i starten, med svart, hvitt og naturelementer. Og så kvisten med de røde bærene. Sikkert veldig julete for mange, bare en tjuvstart her. Det julerøde, gullet og dilldallet skal jeg nok vente litt med.
Og så er det så koselig med et litt julepyntet hjem, for i dag får jeg besøk av noen fine venninner på førjulskos/juleverksted! Risengrynsgrøten står og putrer i kjelen, mandelen skal snart oppi og mandarinene er på bordet. Jeg elsker denne førjulstida!

//
I’ve started to decorate for Christmas… just a little bit! You know, tomorrow we’re only 1 month away from Christmas Eve?! I love this weeks before the hollidays!

5 kommentarer

 • Svar Har en drøm... 24. november 2013 at 17:42

  Så KOSELIG!!
  Og jeg digger lampen over bordet… dåååån ♥

 • Svar Marit Bekkevold Skoglund 24. november 2013 at 18:58

  Førjulstida er den beste.
  Forventninger og gleden med å pynt litt og litt.
  Vennlig hilsen Marit

 • Svar Fru Hansens Kreativiteter 24. november 2013 at 19:31

  Så vakkert !
  Fineste tiden er nå 🙂

 • Svar Barkeblikk 26. november 2013 at 20:27

  Liker veldig 🙂

  God tirsdagskveld.
  Klem fra Monica.

 • Svar Anonymous 30. desember 2013 at 00:30

  Hei! Jeg har nylig oppdaget bloggen din og synes den er veldig inspirerende! 🙂 Bildet du har over kjøkkenbordet er så tøft; jeg leste et annet sted på bloggen din at du har fotografert gatekunst på Grünerløkka, for deretter å lime det på et lerret kjøpt på Søstrene Grene; virkelig en god idè! Jeg er glad i å fotografere og har lyst til å gjøre noe lignende selv; kan jeg spørre hva slags lim du brukte da du limte på bildet? Jeg vil jo at det skal se pent ut, uten «bulker». Mvh Line

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.