interiør kjøkken Ukategorisert

The playful corner

25. november 2013
Jeg føler det er litt vanskelig å beskrive stilen vi har her i leiligheten, det er en god blanding av både det ene og det andre. Jeg liker jo veldig mye forskjellig og klarer ikke å gå for bare EN retning, men jeg har ihvertfall prøvd å lage gjennomførte soner. Å eksperimentere med forskjellige stiler er bare gøy og når man får til det man ser inni hodet sitt er det ekstra moro!
På kjøkkenet hadde jeg lyst til å få for en litt leken stil ved spiseplassen, og fargen oransje poppet opp som en god kandidat å krydre med. Jeg lagde faktisk en kollasje i Photoshop der jeg satte sammen ting jeg kunne tenke meg – også ble det faktisk nesten akkurat slik til slutt!
Bord, teppe og stoler fra IKEA (stolene ser nesten mer rød enn oransje, ut, men…)
Lampe: Flower pot – Verner Panton
Hylle: String med eikeplater
Klokke: Fra Søstrene Grene – malt inni
Bartekopper fra Kremmerhuset
Mange er imponert over hvor fort vi har kommet på plass i leiligheten, og jeg tror det er et resultat av god planlegging! Hvis man vet hva man vil ha, er det så utrolig mye lettere å gjøre det effektivt!
Ikke le over Photoshopkunnskapene her nå, men dette ble gjort veldig raskt en dag da ideene poppet inn i hodet mitt. Jeg måtte jo sende kjæresten noe slik at han kunne si seg enig eller ikke! Heldigvis var han med på planene mine!
Ble det ikke ganske likt, da? 🙂

(Resten av kjøkkenet er bare litt huff… og jeg har så lyst til å bytte det ut!)

//
I feel it’s a bit hard to describe the style we have chosen for the interior in our apartment! It’s a mix of this and that – I like so many different things! I’ve tried to make consistent zones though and the dinner place in our kitchen has become a playful corner!
I made something very fast in Photoshop (don’t laugh!) to describe my thoughts, and to show my boyfriend what I wanted to do! Luckily he agreed and the result turned out pretty similar, don’t you think? 🙂

3 kommentarer

 • Svar Turtledesign 26. november 2013 at 08:39

  Syns også det er vanskelig å skape samme stil i alle rom, det blir litt blanding. Men jeg prøver å kjøre samme blandingen gjennom hele leiligheten. Litt moderne, litt 50-talls, litt lekent, litt farger, litt tre…. Mye å holde orden på, men til sammen så blir det nå ganske personlig ihvertfall.

 • Svar Barkeblikk 28. november 2013 at 10:23

  Så gøy med litt farge! Det trengs når det er så mørkt ute 🙂 Og moro å se illustrasjon mot virkelighet, du har klart det *blunk. Håper dagen din blir fin. Klem fra Monica

 • Svar Cath.H.C Photography 1. desember 2013 at 15:19

  Très joli post! superbes photos, j’adore!
  Merci pour ce partage, bon dimanche!
  Cath.

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.