DIY hobby laget av meg

Homemade iPad cover

18. januar 2014

I Rogaland (og sikkert mange andre steder) har bloggerne forening. Det har noen av oss Oslo-bloggerne blitt inspirerte av og startet vår egen forening! Vi har kalt den for «Strikk og drikk», så her er det rom for både et glass vin og håndarbeid – evt. cola zero for dem som ønsker det. Og vi gjør mer enn å strikke, det er hekling, klipping, liming, sying og brodering. Det man måtte ha lyst til å lage, egentlig!

I går var vi hos Lina, og jeg lagde et iPad-etui eller -cover av en hullete filt og garn jeg kjøpte på Stoff & Stil i fjor. Det er veldig enkelt; man klipper bare opp to stykker som passer til iPad’en og syr dem sammen på tre sider. Så syr man fast et litt mindre stykke til lokk. Jeg har ikke helt bestemt meg for lukkemekanisme ennå, kanskje borrelås rett og slett er det beste? Jeg har nemlig ikke lyst til å forstyrre diamanten jeg broderte på i sennepsgult garn med store knapper eller noe sånt. Får tenkte litt på den.

DIY ipadcover av filt

DIY ipadcover av filt

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet
Bloglovin’: Kreativ-i-tet

5 kommentarer

 • Svar PAN2NE DESIGN 18. januar 2014 at 20:15

  Kjempelekker 🙂

 • Svar Har en drøm 18. januar 2014 at 21:09

  Så fint!!
  Du er superkreativ og kjempeflink ♥

 • Svar Interiørnytt Tina 19. januar 2014 at 02:50

  Så fin den ble!:)

 • Svar JEG og libellen. 22. januar 2014 at 14:23

  Herlig blogg du har!!!! Jeg har sett denne i bloggrullen på Nib men en eller annen grunn aldri besøkt deg. Elsker DIY prosjekter. Kommer garantert tilbake!

  Kristin

 • Svar May Hege 31. januar 2014 at 14:15

  Så utrolig fint! Dette kan jo rammes inn og henges på veggen og.
  Inspirert! 😀

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.