DIY interiør kay arne laget av meg

DIY – Normann Copenhagen-vase

20. januar 2014

Jeg synes Agnes-vasene fra Normann Copenhagen er så kule, men på grunn av shoppestopp får jeg jo ikke kjøpt en. Så da ble jeg likesågodt hermegås og laget en lignende selv! Jeg brukte en gammel hvit blomsterpotte fra IKEA som jeg malte på med acrylmaling fra Søstrene Grene. Det tok tre minutter! Voila, min egen liksom-Normann Copenhagen!

DIY lag din egen vase gjenbruk av ikea blomsterpotte

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet
Bloglovin’: Kreativ-i-tet

6 kommentarer

 • Svar idylloghim.blogspot.com 20. januar 2014 at 08:10

  Wow så flink du er, å så billig dette ble…..!!!!! Kjempe kul, akkurat som originalen;) ha en fin ny uke, klem Ann Elin

 • Svar Rosa 20. januar 2014 at 15:04

  Så kul, denne likte jeg!! Kanksje jeg må prøve på noe tilsvarende? 🙂
  Takk for masse DIY- inspirasjon, det trengte jeg! Fantastisk blogg du har, du lyste virkelig opp en litt kjip mandag 😀

  Klemmer, Rosa

 • Svar SOLSIKKE 20. januar 2014 at 23:16

  Ah, fantastisk. Det er jo ikke noe som er mer gøy enn når man klarer å få til slike DIY prosjekter som blir så vakre, og som samtidig er bra for lommeboka. Jeg sier bare keep them coming 🙂 Takk for inspirasjon!

 • Svar omgdeterlina 20. januar 2014 at 23:18

  Du er jo helt rå, den shoppestoppen blir ikke noe stress for deg! Takk for kommentar inne hos meg, jeg håper ikke du følger for nøye med meg på pinterest for da kan jo diy-innleggene bli litt kjedelige for deg. Men jeg prøver stort sett å dele ting før jeg pinner dem da, eller velge blandt de eldste pinnene sånn at det ikke blir dobbelt opp tipsing 😉

 • Svar tonje boganes 21. januar 2014 at 18:58

  Du kan det, altså! Denne ble jo bare superstilig!!
  Takk for fine ord hos meg.
  Ja, det er i alle fall ikke enkelt når man ikke er lykkelig å framstå som lykkelig, og du har rett at det kan være viktig å vise hva en føler også, men samtidig tror jeg at det kan hjelpe på lykkefølelsen hvis en har en litt tung dag å framstå som lykkelig, for kanskje vil det påvirke dagen og gjøre den bedre?
  Fin kveld til deg
  Klem Tonje

 • Svar Fru Hansens Kreativiteter 22. januar 2014 at 10:14

  Det ble jo superfint !
  Takk for tips 🙂
  Fin dag til deg .
  Klem

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.