inspirasjon trend Ukategorisert

Trend alert: Dusty pink

22. januar 2014
Det er rart med de trendene, de setter seg på et vis fast på netthinna og jo mer man ser det – jo mer liker man det! Som en sang man hører, som man liker bedre og bedre for hver gang man hører den! Slik er det med dusrosa for meg nå.
Noen har jo hatt denne litt støvete rosafargen i interiøret sitt lenge, andre har som meg begynt å få øynene opp for den nå. Og nå ser jeg fargen i flere og flere bilder både på blogger og Instagram!
Som med så mye annet kommer dette til å bli nok en avstandsforelskelse for meg, for her kommer det nok ikke så mye rosa inn i interiøret. Jeg vet om en som ikke hadde blitt særlig fornøyd da 😉
Jeg har leita litt rundt på Pinterest etter inspirasjonsbilder, og jeg fant jeg fant! Denne fargen er spesielt fin sammen med kobber, synes jeg. Og marmor… Den kommer i litt forskjellige nyanser, og jeg synes også den som heller over mot fersken er fin! Det nederste bildet har jeg postet før, jeg har så lyst på den stolen! Det kan nok hende den en vakker dag flytter inn – samme hva noen måtte mene om fargen.
Enn så lenge skal jeg la øynene hvile på disse fine bildene…

 

//
I found some inspiration photos on Pinterest, and the common theme is dusty pink! This color is comming more and more in interiors now, and I really like it! However, I am not adopting this trend as my better half is not too fond of pink… but to look at nice pictures is certainly allowed! 😀

4 kommentarer

 • Svar Har en drøm 22. januar 2014 at 11:01

  En nydelig farge, og den passer perfekt med kobber og marmor:)
  Ikke så mye rosa her heller, er nok en her som hadde fått litt hetta og, haha:)
  Men noen småååå doser finnes det ♥

 • Svar Livet på Bakkerud Gård 22. januar 2014 at 18:10

  Digger denne fargen! Vurder å male noe i denne fargen – en stol kanskje eller en bokhylle jeg tenker hardt på å gjøre noe med.

  Takk for flotte inspirerende innlegg!

 • Svar Fabelaktig 23. januar 2014 at 20:30

  Min farge jo!

  Jeg må takke deg for alle de fine og gode ordene du legger igjen, du gjør meg glad.

  Jeg heier på deg når du sier at du jobber mot deg selv ad instakontoen. Jeg syns man skal legge ut det man føler for. Og jeg digget det ene instabildet hos deg der man så klestørken (tenk at det er det bildet som har festet seg ved meg *fnis*)

  Herlig torsdagskveld ønskes deg!
  Jeg skal bake en dillion cupcakes ikveld, kanskje jeg skulle kommet i gang *ler*
  klemklem ❤

 • Svar Elisabeth 29. januar 2014 at 21:09

  Nydelig! Tar frem igjen støvrosa år etter år jeg : )
  Du må prøve å lure inn noe, kanskje han ikke merker det ; ) ..blir jo
  bare glad av å ha fargen i hus.

  Håper du har det fint, på tide å ses snart nå!
  KLEM

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.