design hay inspirasjon interiør Ukategorisert

HAY House Oslo

1. mars 2014
Torsdag denne uka reåpnet HAY-butikken i Oslo med eget HAY-house i Josefinesgate 23!
Jeg forelska meg helt i HAY House København da vi var der på #bloggbliss med NIB i fjor vår, og var spent på om HAY House Oslo kunne gi meg den samme følelsen.
DET gjorde det! I et fantastisk lokale har de innredet butikken som en leilighet, med stue etter stue, soverom og kontor, egen lekekrok og stilige stilleben her og der. I en klassisk bygårdsleilighet med stukkatur, rosetter, fiskebenmønstret gulv og store vinduer har de virkelig fått det til! Jeg følte meg litt hjemme, jeg 🙂
Noen stor shopping ble det ikke denne gangen, men jeg fikk lov til å ta noen bilder med mobilen og dele med dere her. Nyt bildene og avlegg et besøk når du er i nærheten!
Jeg sikler litt på rødvinsglassene med rosa stripe på…
 

 Ønsker meg et rundt speil….

Fikk prøvesittet stolen jeg har så lyst på! Den var god 🙂
Et fargerikt sengesett ja takk!
Maskulin og kul stil!
Betalingsdisk av marmor! Og når man skulle betale med kort lå terminalen i en liten skuff som kom ut!
Alt er riktig på dette bildet!
Fine ting.
//
HAY reopened their store in Oslo this week, and now they have a whole HAY house! 
It’s located in Josefines’ street no. 23 on Majorstua, and the store is in a classical apartment with fishbone floor, big windows and high ceiling! Room after room with cool furniture, colorful design and a lot of it is on my wishlist! I didn’t buy anything this time, but I got permission to share some mobile photos of the store with you! Enjoy those, and pay the store a visit next time you are nearby!

3 kommentarer

 • Svar (eddas) 1. mars 2014 at 18:41

  Lekkert 🙂

 • Svar TreToEn 1. mars 2014 at 20:14

  Ah, mye fint ja 🙂

 • Svar AC IN A BOX 1. mars 2014 at 20:43

  Å, så mye fint!

  Fin helg til deg!
  – AC

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.