DIY hobby tapet

DIY – Gaveposer

7. mars 2014

Jeg hadde egentlig tenkt å ta bilder steg for steg og vise dere hvordan man lager gaveposer av tapet, men på grunn av litt mye på programmet i forhold til tida jeg har til rådighet, må jeg jukse litt.
Jeg fant ideen opprinnelig på bloggen Oh Happy Day, og hun viser det jo så utrolig fint at jeg tenker det er like greit at dere hopper over til henne for å se fremgangsmåten! Smart, ja? 🙂 Sparte meg for litt jobb der, gitt, haha. Vel, noen ganger strekker hverken tid eller energi helt opp til ambisjonsnivået, så da finner man andre løsninger.

Man trenger tapetrester, en boks eller ei bok, saks, dobbeltsidig tape, sløyfebånd og saks. Og hullmaskin, det fikk jeg bruk for til å lage hull til sløyfebåndene.

Så, hopp over til Oh Happy Day for å se fremgangsmåten!

***Ann Merete

Følg meg gjerne på
Instagram: @annmeretes
Snapchat: annmeretes
Facebook: Kreativ-i-tet
Bloglovin’: Kreativ-i-tet

2 kommentarer

 • Svar Lite hi 7. mars 2014 at 10:00

  Så flotte gaveposer!! 🙂

  God helg til deg!
  Klem fra Lite hi

 • Svar Kikkis planet 7. mars 2014 at 15:49

  Hurra for tid spart! Og nydelige poser! Har jo endel tapet liggende, så dette må definitivt prøves! Klem, og god helg!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.