bloggtreff inspirasjon interiør interiørmesse Ukategorisert

Trender fra Gave- og Interiørmessen høst 2014

2. september 2014
Forrige helg var jeg så heldig å få oppleve Gave- og Interiørmessen for første gang!
Jeg ble invitert av Leonore som har agenturet på JOIK (duftlys og velværeprodukter) som skulle ha stand på messa sammen med Santai.
Noe av det første vi gjorde på messa var derfor å finne Leonore!
I JOIK-sortementet finner du blant annet duftlys som leker med luktesansen. Jeg er egentlig ikke så glad i duftlys, men lysene fra JOIK har omvendt meg!

JOIK – Natural luxury!
I tillegg til duftlys er det også velværeprodukter i JOIK-sortimentet, og alt er håndlaget.
Produktene uten parabener, petrokjemikalier, sulfater og andre skadelige ingredienser. Ikke er de testet på dyr heller. Verdt å prøve disse altså!

Leonore delte som sagt stand med de dyktige damene i Santai, og der har de tatt inn bilder fra Kine Jensen. Jeg liker! Plakater og grafiske trykk er virkelig i vinden om dagen, og da er det viktig å skille seg ut litt. Det klarer definitivt Kine Jensen!

Det er jo ikke mulig å handle noe på interiørmessa, annet enn om man driver butikk og skal kjøpe inn i store kvanta. Det er egentlig like greit, for jeg kunne svidd av en del lapper hos present time! Morsomme ting i freshe farger var som sukkertøy for øynene. Disse selger blant annet til Ting-butikkene.

Både Lina og jeg falt veldig for bordet på bildet under…

Foto: Press photo present time
Jentene i Norske Interiørblogger inviterte til lunsj og foredrag. Med masse godsaker og goodiebag sponset av Amundsen Spesial ble det en hyggelig affære. For ikke å snakke om alle de koselige fjesene som dukket opp også!
Vi fikk en gjennomgang av trendene som allerede er, og de som er på vei, og stikkord for månedene framover er brunt, jordfarger, terracotta, dypere blånyanser, statement-tepper, krystall og farget glass, mykere geometri, kaktus, grønt, hipster og marmor! Metaller som kobber og gull, samt sesongens hit blågrønn vil også holde stand utover høsten.

Vi rakk innom standen til House Doctor og Bloomingville også. Mye fint å se på!

Hva med rosa sofa? Fra standen til Bloomingville.

Søte og salte smaksprøver hos Amundsen Spesial lokket oss til seg, og her var det mye godt altså! Ikke så lett for en som prøver å begrense kaloriinntaket om dagen… men øyet fikk i grunnen mettet seg litt det også – se på den kule innpakningen!

The Dybdahl havnet vi tilfeldigvis innom. En danske som fikser opp gamle plakater i ny drakt. Mange kule motiver!

En favoritt var selvfølgelig Emmeselle! Mona tegner norsk nostalgi som ingen andre, se så fint!

Hun er ganske fin selv også 🙂

Man blir ganske full av inntrykk etter å ha vært på ei slik messe, og det var mange ting vi ikke rakk å se på. Et visst inntrykk fikk jeg ihvertfall og det var moro å få med seg hva som kommer på interiørfronten denne høsten og vinteren! Jeg er inspirert!
//
Last weekend I went to a interior fair to spot the trends for autumn and winter!

2 kommentarer

 • Svar annikken - osloliv 3. september 2014 at 14:52

  Det er SÅ gøy å følge med på bloggen din og instasiden din og se på alt du får til og hvor mye fint du lager AM!!! Du er flink! Mye har skjedd siden snuppelura-tiden:) (Altså du var flink da også, men blogg og innhold har jo utviklet seg:) )

  Og tenk at det er to (!) år siden vi skravlet på kafe før IKEA-treffet. Var jo høygravid da, nå blir Sverre straks 2… Synes det er på tide med en kafedate igjen snart jeg;)

 • Svar Merete 3. september 2014 at 18:01

  Herlige bilder fra messa! Og helt enig i at det er noen flotte damer på flere av disse standene! Joik er himmelsk for de som egentlig ikke er sååå glad i masse dufter.

  Fin uke fortsatt til deg! Snart helg igjen 😉

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.