gjenbruk interiør loppemarked Ukategorisert

Helgens loppefunn

2. oktober 2014
Da jeg var så heldig å få en liten sniktitt innom oppriggingen av loppemarkedet på fredag (var med og hjalp til litt, da), var det egentlig ikke så mye som fanget oppmerksomheten min. Jeg tenkte at det kom til å bli en laber fangst dagen etter, men så feil kan man jo ta. Det er rart med det, når man går der og ser på runde tre dukker det plutselig opp noe man liker!
Her er noe av fangsten. Stor ramme (+ 3 litt mindre) som skal males, rundt speil (endelig fant jeg et slikt speil!! Burde vel ha pusset det før jeg tok bildet, menmen…), terracotta-potter, hjulvisp (mamma mente jeg trengte, og denne var jo litt fin, da), vannglass/drinkglass (6 stk), håndklering (som jeg skal fjerne fra opphenget og bruke på en ny måte!), fruktkniver, Opalinvase og et lite emaljefat.
Opalinvasen er jo fin, da! Fikk den for en tier – gotta love loppemarked på bygda!
I tillegg fant jeg tre middagstallerkner av merket Sissel fra Figgjo. Lyseblå. Om noen er interesserte i å kjøpe dem, gi meg et lite hint.
Jeg kjenner høstens loppehjerte er tilfredsstilt 🙂
//
Some treasures from last weekends flea market!

1 kommentar

  • Svar Gårdsjenta 7. oktober 2014 at 20:30

    moro å finne slike fine ting på loppis 🙂

  • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

    Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.