interiør stue Ukategorisert

Lys lys lys

25. oktober 2014
I natt skrur vi klokka mot nærmeste sommer. Som om vi vil tvinge tiden tilbake til lyset og varmen som strøk oss ømt over nakken og skulderbladene. Vi vil tilbake til da sola stod høyt på himmelen og hun satte små fregnespor på kinnene våre med strålene sine. Til da badevannet var så lunkent at selv ikke bestefar kunne huske sist det var så lett å hæle seg.
Oktober er en lunefull måned. Noen morgener våkner vi nesten ikke fordi det er så mørkt og trist. Himmelen gråter og gråter og gammelt vissent løv klistrer seg til bakken. Sola har trukket det varmeste pleddet hun fant over hodet og nekter å komme ut. Det er nesten så man tenker at det er like greit å gå i hi sammen med henne. Noen dager titter hun allikevel fram, nysgjerrig på om det fortsatt er noe liv der nede. Og om det blir liv! Det er som om alt må gjøres når hun først viser oss sitt blide åsyn. Vi smiler tilbake, lukker øynene og fyller på med den lille varmen hun tillater seg å slippe ut fra pleddet. For vi veit jo ikke hvor lenge det er til vi sees neste gang.
 Stoler fra Skeidar, IKEA og Eames. Bord: Arvet, malt hvitt. Lampe: Copper shade fra Tom Dixon. Blå vase fra Ment.
Rund lysestake og geometrisk skål fra Ferm Living, hvit lysestake – spraylakkert messingstake fra loppis, JOIK duftlyst (sponset), DIY diamant på veggen, hodeskalle (print fra nettet og spraylakkert ramme).

Og med lys kommer muligheten til å fotografere innendørs!
Det må man utnytte, og jeg rakk ikke en gang å vaske av meg søvnen i ansiktet før jeg dro frem kameraet før i dag. 
Denne delen av stua liker jeg litt monokrom om dagen, og det rosa har blitt gjemt bort til neste sommer. Nå er det grønne og blå toner som får komponere alt det hvite og grå, og de svarte detaljene bryter fint opp i det hele.

Jeg håper det er like lyst hos deg som hos meg i dag, og at du nyter det!
God lørdag!

//
I simply just love these light October days. Because it’s not many of them, and we have to use them as best as we can when they are here! Today is such a light and sunny day, and a perfect time to take some photos in our livingroom! I like the light monochrome style in here right now, touched with some grey, green, blue and black.
I hope you have a light and sunny day too! 

 

4 kommentarer

 • Svar Har en drøm 25. oktober 2014 at 15:21

  Var så deilig med skikkelig lys i dag!
  Herlige bilder ♡

 • Svar Lindis 25. oktober 2014 at 19:24

  Det var så fantastisk å våkne til solstråler i dag! Håper du har nytt (?) sola! Alt ser så mye bedre ut med et par stråler!

 • Svar Fru Andersen 27. oktober 2014 at 10:03

  Så fin tekst! Virkelig vakkert skrevet/beskrevet 🙂 Det er så deilig med sol, og det å la den slippe uhindret inn gjennom vinduene hjemme slik at huset bader i lys er så herlig.

  Håper helgen var fin, god ny uke til deg!

 • Svar Hedda B 6. november 2014 at 15:35

  Nydelige bilder og styling!

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.