DIY inspirasjon interiør jul kjøkken Ukategorisert

Vi nærmer oss…

8. november 2014
Selv om den globale oppvarmingen har sørget for at naturen har oppført seg litt småforvirra i det siste, med grønt gress i november og nye skudd på trærne, sier kalenderen oss at vi rykker stadig nærmere høytid. Mange mener nok det er altfor tidlig å i det hele tatt tenke på noe som har med dette å gjøre, mens andre – inkludert meg – bare har ventet på at det skal bli årets nest siste måned slik at det er innafor å starte med kosen.
I interiørverdenen er det gjerne slik at jula starter allerede i juli. Da er man jo gjerne så langt fra julestemning som man kan komme, men julereportasjer, kataloger og reklamer skal lages ferdig i god tid.
Hos oss har det også vært jul en gang allerede. Julepynten ble hentet opp fra boden, juletre hugget og leiligheten til og med krydret med duften av pepperkaker.
Årsaken til denne ståheien får dere se om på glanset papir om ikke så altfor lenge, men jeg tenkte jeg ville gi dere en liten sniktitt på adventskalenderen jeg lagde. DEN er det jo absolutt ikke for tidlig å tenke på, vi nærmer oss 1. desember med stormskritt!
//
A sneak peek on the advent calendar I’ve prepared for Christmas….

3 kommentarer

 • Svar Kaspara 8. november 2014 at 10:29

  Superfin adventskalender! Så grafisk og ren i uttrykket. Gleder meg til glanset papir!!!
  Ha en super dag, Ann Merete! Klem fra Kaspara

 • Svar Har en drøm 8. november 2014 at 13:52

  Hehe, det er sant, dere som jobber med interiør, og til en viss grad vi som blogger om det, vi blir faktisk litt schizofrene til tider… 😉
  På sommeren planlegger vi julen, og med en gang julen er over begynner planlegging av årets sommer:))

  Kjempefin kalender!
  Jeg har ingen i huset som får kalender lenger jeg, her er det ungdommer… og enten blir det for mye godis, eller så blir den alt for dyr… de får Flaxlodd kalender i stedet, og i fjor vant 16 åringen 2500,- DET er gøy det:))

  Ha en fin fin lørdag!

 • Svar Lindis 8. november 2014 at 18:26

  Synes ikke det er lenge siden jul, og sommerferien er jo akkurat over! Tida flyr! Jul er uansett aldri feil, det er en magisk tid.

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.