boligpluss borddekking interiør interiørreportasje jul stue Ukategorisert

Juleinspirasjon i BoligPluss

12. november 2014
Jeg kan holde på hemmeligheter, men når det kommer til slike morsomme nyheter som at jeg får bidra i et interiørmagasin – da er det ikke så lett å ikke si noe. Jeg synes det er veldig stas og er glad for at jeg endelig kan fortelle dere at dere kan se bilder av ei julepyntet stue i det nyeste nummeret av BoligPluss! Her dukket bladet opp i postkassa i dag, så jeg regner med at det er i butikk om ikke så veldig lenge. Jeg skal ikke avsløre så mye her ennå, det skal BoligPluss få lov til selv. Men kjøp BoligPluss, da, så får du lese mine tips til julepynting og andre juleforberedelser 🙂
//
I’m so proud to finally tell you that I have my photos of a Christmas decorated home in the newest edition of the interior magazine BoligPluss! I won’t show you too much here yet, I’ll leave that to BoligPluss. But for my foreign readers I promise to show you I will show you the photos and the ideas later!

3 kommentarer

 • Svar Lite hi 12. november 2014 at 19:37

  Så artig! 🙂 Gratulerer så mye!

  Smil fra Lite hi

 • Svar Toril 13. november 2014 at 10:27

  Veldig gøy! Gleder meg til å se og lese! 🙂
  Ha en fin-fin torsdag!

 • Svar Lene i Annekset 14. november 2014 at 17:48

  Gratulerer med flott reportasje i Boligpluss, har kost meg sånn med å lese den! 🙂

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.