DIY hobby jul stjerne tre fine på fredag Ukategorisert

DIY – Tre fine ting på en fredag vol. 15

21. november 2014
I dag hopper vi rett på sak! Stjerner!
Hos oss blir det stjernejul i år, og jeg begynner å få en fin liten samling. Merksnodig nok er ikke så mange av dem laget av meg selv, og det har jeg tenkt å gjøre noe med i de ukene vi har igjen mot jul.
Brette, lime, klippe. Gleder meg!
Jeg håper du får en stjernefull fredag!
Disse tredimensjonale stjernene hadde det vært kult å få til selv! Jeg veit ikke hvor lett det er, men med malen du kan printe ut og beskrivelsen du finner over hos Design og form kunne det kanskje gå?

Altså, se da! Mmmm, stjernekjeks med perlesukker! Tennene løper litt i vann her jeg sitter…. Disse har jeg lyst til å prøve meg på i adventstida. Se her hos Williams-Sonoma Taste for oppskrift!

Foto: Design and form

Nok ei stjerne fra Design and form. Denne må det papir og lim, og noen binders til for å lage. Og en porsjon tålmodighet eller tre. Veit ikke om jeg skal prøve, jeg føler jeg har nok med de der små stjernene. Hva med deg? Her ser du ihvertfall en detaljert bildeforklaring og beskrivelse!

//
Today is all about stars!
DIY three dimensional stars – Design and form
DIY star cookies – Williams-Sonoma Taste
DIY christmas star – Design and form

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.