bloggtreff interiør jul Ukategorisert

Adventsstaken

29. november 2014
Det er dagen før det første lyset skal tennes,
og ennå har jeg ikke noen adventsstake klar.
Den på bildet lagde jeg jo til fotoshooten i oktober, og i mangel på frisk granbar er jeg litt i ørska på hva jeg skal finne på. Jeg tenker nok at det kommer til å bli bra uansett, og det er vel ingen som bryr seg om ikke alt er klart i morgen tidlig? Jeg vet ikke om jeg har noen passende stearinlys en gang.. 😀
Så nei, vi interiørbloggere har ikke alt på stell alltid, selv om det kan se sånn ut…
Nå setter jeg straks snuta mot mitt første FABKOS-treff, så da blir det alt annet en adventsforberedelser i kveld. Gleder meg til shopping hos Frøken Rosa, bobler, latter og god middag som Fabelaktige Maia har stelt i stand!
Ha en god lørdag fine dere!

1 kommentar

 • Svar Har en drøm 1. desember 2014 at 08:44

  Fin!
  Her ble kubusen det naturlige adventsstakevalget ja:)
  Og en i kobber på kjøkkenet – så kos med denne tiden!

  Håper dere kosa dere på treff ♡

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.