DIY oppbevaring print tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 20

9. januar 2015

Fredag, dere!
Etter et par ukers juleferie er «Tre fine på en fredag» tilbake igjen! Jeg har omdøpt tittelen til «Tre fine DIYs…» i stedet for «Tre fine ting…», for det er jo greit å kalle en spade for en spade. Dette innlegget har jeg fast hver fredag og nå er vi faktisk på runde 20! De andre innleggene kan du se her hvis du vil. Masse fin inspirasjon til å lage ting selv!

Når jeg trer inn i et nytt år, får jeg et behov for opprydning og organisering. Hjernen omstilles liksom til en ny start på mange områder og det er deilig å ordne opp i ting! Dagens tema er derfor nettopp organisering. Tre fine ting du kan lage selv som gjør livet litt mindre kaotisk.

Håper du får en flotters fredag og ei god helg!

DIY Smykkeoppheng // Jewlery blocks

DIY_jewlery_blocksKilde: Emily Henderson

Jeg bruker i grunnen nesten aldri smykker, og vet du hva jeg tror litt av grunnen er? De ligger sørgelig nok i en bærepose, stuet vekk i et skap 🙁 Jeg har ikke funnet på noen smart oppbevaring av dem her etter at vi flyttet, og det er jo egentlig bare latskap siden vi har bodd her i 1,5 år nå. Denne idéen er jo i så måte perfekt for meg for disse smykkeknaggene, eller hva jeg skal kalle dem, er superfine! Sånt man kan ha oppe på soveromsveggen! Jeg fant ideen borte hos Emily Henderson, så da turen dit for å se hvordan du kan lage det!

DIY magasinholdere fra IKEA // Pimped IKEA magazine holders

DIY_pimp_ikea_magazine_holdersKilde: All Things Pink And Pretty

Magasinholdere fra IKEA finnes det mange av her hos oss, og de er jo egentlig fine i seg selv! Men hva med å glamme dem opp med gullmaling? Gull er jo definitivt hot nå for tiden, så put on some gold and be hip! 😉 Du finner fremgangmåte på bloggen All Things Pink And Pretty.

DIY Gratis kalender // Free printable calendar

Gratis_kalender2015Kilde: IDEmøbler

Det kryr egentlig av gratis kalendere for 2015 man kan printe ut, men ikke så mange på norsk. De fleste er amerikanske med ukestart på søndag og det blir jeg litt forvirra av, jeg altså. Denne kalenderen er for hele året og er laget av Louise hos IDEmøbler i Danmark. Sjekk innom her for å laste den ned!

//English recap
Friday, guys!
After a couple of weeks vacation I’m back with some nice DIY projects I found on the sweet Internet.
I’m feeling the urge to organize and clean up things as we enter a new year. And that’s the theme this Friday; organization!
Hope you’ll feel inspired to make something this weekend! Have a good one!
DIY Jewlery Blocks – Emily Henderson
DIY Pimped IKEA magazine holders – All Things Pink And Pretty
DIY Free printable 2015 calendar – IDEmøbler

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.