DIY print Ukategorisert

Gratis ukeplan til deg her!

13. januar 2015

Jeg har laget en mal til en ukeplan du kan laste ned og skrive ut gratis! (Se lenger ned for lenke!)

Da jeg startet å jobbe for meg selv, var jeg avhengig av å lage meg en plan for uka slik at jeg holder fokus. I begynnelsen tegnet jeg opp med linjal og penn, men det blir jo litt unødvendig tidsbruk i lengden. Jeg er ingen designer, men denne her mekket jeg sammen i Photoshop og den funker.

Jeg pleier å lage avkrysningsbokser og skrive ting jeg må huske på å gjøre i løpet av dagen. Så huker jeg av med en grønn tusj for hver ting jeg har gjort. Det er veldig motiverende å se planen fylle seg med grønne kryss, altså! 🙂 Jeg passer på å skrive litt forskjellig på planen, både arbeidsoppgaver, husarbeid og trening, men også hyggelige ting som lunsjavtaler, ta bilder eller ta hårkur.

ukeplan

Planen er i grunnen veldig enkel i utformingen, og du kan egentlig skrive og tegne det du vil på den. Fyll inn ukenummer øverst og datoer på dagene. I ruta «Til neste uke» pleier jeg å skrive ting jeg må huske på å gjøre til uka, avtaler jeg lager osv.

Værsågod, du finner den her: GRATIS UKEPLAN

Tips! Høyreklikk på lenken og velg «Open link in new tab» (Åpne lenken i ny fane). Gå til den nye fanen, høyreklikk på bildet og velg «Lagre som».
Så kan du printe ut på A4-ark, gjerne noen med litt tykkelse.

follow us in feedly

10 kommentarer

 • Svar line jansen 14. januar 2015 at 23:04

  Se der ja!! Nå ble det comments vettu :))
  Fin ukeplan!

 • Svar Silje 20. juli 2016 at 22:55

  Hva heter den «platen» du har arkene på, og hvor får man tak i den, fremfor sånne kjedelige i plast? 🙂

  • Svar KREATIV-I-TET 20. juli 2016 at 23:57

   Hei Silje! 🙂
   Ikke sikker på hva det heter, men de har det på Granit i hvert fall. Og muligens Søstrene Grene.

 • Svar Katarina 22. mars 2017 at 10:30

  Tusen takk for ukeplan!
  Nå skal vi se om jeg får gjort litt mer 😉

  • Svar annmerete 22. mars 2017 at 10:50

   Så flott den kan komme til nytte! Jeg bruker den hver dag selv, har blitt helt avhengig for å ha oversikt! 🙂

 • Svar Magne 30. oktober 2019 at 22:07

  tusen takk. Den trengte jeg 🙂

  • Svar annmerete 31. oktober 2019 at 13:13

   Hei Magne!
   Så bra! Bruker den selv fortsatt 😀

 • Svar Vibeke 20. januar 2022 at 07:35

  Tusen takk, så flott. Jeg holder økonomikurs og vil dele ut denne 👍😄. I tillegg benytte meg av denne selv,

  • Svar annmerete 24. januar 2022 at 13:27

   Hei Vibeke! Så hyggelig at den kan komme til nytte, bruker den hver dag selv – den dag i dag 😀

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.