jobb rom123 stilleben styling Ukategorisert

Jeg har fått drømmejobben!

15. januar 2015

Jeg hadde liksom aldri turt å helt tro på drømmen, at det virkelig kunne gå an, men der tok jeg visst feil! La meg stolt presentere min nye faste spalte i interiørmagasinet rom123! Hver måned vil jeg plukke ut en liten vakker blomst i den store flotte hagen som Instagram har blitt, og la dere få lukte litt på kronbladene. Håpet er at dere liker duften så godt at dere løper inn på Instagram og plukker hele blomsten med én gang! Eller legger dere til som følgere da, sånn bokstavelig talt.

rom123_01

Temaet er selvfølgelig interiør, med en touch av gode idéer og DIYs (Do It Yourself) og jeg fokuserer på å finne profiler som ikke er så store ennå. Noen som fortjener å skinne litt og som jeg håper at flere får øynene opp for.

rom123_02
I den aller første utgaven av spalten har jeg funnet en liten skatt jeg mener alle burde bli kjent med! Ikke bare har hun en fin og leken interiørstil, hun er i grunnen ei rimelig kul dame også! Sjekk ut januarnummeret av rom123 som er i butikkene nå!
Og du, jeg er åpen for flere oppdrag av denne typen, så pling på om du vet om noen! 🙂

rom123_04

//English recap
I’m proudly presenting my new column in the Norwegian interior magazine rom123! Every month I will show you an Instagram profile that I think deserves some attention. The theme is of course interior, good ideas and DIYs! In January I’ve found this little flower for you, a lady with a nice home and a cool attitude! The magazine is in stores now, check it out!

follow us in feedly

7 kommentarer

 • Svar Superpapsen 15. januar 2015 at 15:27

  Så kult! Grattis!!! Regner med at barnerom lekkert dandert med et kaos av leker og rotete skap ikke er greia :p men jeg er sikker på at du vil glede mange med dette, både instagrammere og lesere. Stå på!

  • Svar Kreativ-i-tet Ann Merete 15. januar 2015 at 21:19

   Tusen takk! 🙂 Hehe, du scorer høyt på kulhetsskalaen, men rotete barnerom er muligens ikke det rom123 ser etter 😉 Moro å få drive med det man liker!

   • Svar Superpapsen 19. januar 2015 at 15:45

    Haha, takk for kompliment! Lykke til med instagramjekten. Jeg heier på deg!

 • Svar Toril Fagerhol Nøstrud 15. januar 2015 at 20:29

  Så mye å gratulere med!! Ny adresse og nytt deisign på bloggen (Love it, btw!) og så den KULE jobben da!! Kjempegøy! Gratulerer! Har allerede lest den første spalten din… Du er flink! Sender deg en god klem 🙂 PS: Bloggrullen min er oppdatert 😉

  • Svar Kreativ-i-tet Ann Merete 15. januar 2015 at 21:20

   Tusen takk x 3, Toril! 😀 Supert at du liker designet! Litt annerledes enn jeg har hatt det, men satser på at bildene mine skinner litt mer uten alt stæsj rundt 😉 Klem til deg også!

 • Svar Trine Midtun 16. januar 2015 at 01:29

  Så gøy!

  Gratulerer så masse 🙂 🙂 Gleder meg til å følge meg videre!

  • Svar Kreativ-i-tet Ann Merete 17. januar 2015 at 00:25

   Tusen takk, Trine! Veldig stas! Gleder meg til å følge deg også, trenger absolutt inspirasjon på matfronten! 🙂

  Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.