DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 21

16. januar 2015

Fine flotte fredag!
I går fikk jeg være med å spå interiørtrendene for 2015 inne hos Norske Interiørblogger, og der er mitt hotte tips at vi får se mye av vevde veggtepper! Så hva er vel ikke mer naturlig enn å gi dere noen gode idéer til å lage nettopp egne tepper i dag?

Tepper er med på å skape en lunere og mykere stemning i heimen, spesielt når de henges på veggen! Har du lyst til å prøve deg på å lage et selv? Det har ihvertfall jeg, og jeg veit at jeg MÅ ha et vevd teppe over pianoet – om jeg så skal lage det selv eller kjøpe det! Helst det første 😉

DIY duske-teppe // Pompom rug

DIY_pompomrug2Foto: Say yes

Dette teppet kan du lage av garndusker i forskjellige størrelser og farger. Jeg digger fargekombinasjonen Liz fra bloggen Say yes har brukt her! Her kan man jo lage teppet i den størrelsen man orker.. det kommer jo an på hvor mange dusker man lager 😉 Sjekk innom Say yes for å se fremgangsmåten!

DIY håndtegnet teppe // Hand printed rug

DIY_HandPrintedRug1Kilde: Poppytalk

Om du ikke har lyst til å bruke garn eller annet materiale, kan du jo bare tegne mønster på et nøytralt lerret! Caitlin fra The Merrythought har blogget om dette på Poppytalk og viser hvordan hun gjorde det der! Det etniske mønsteret er helt in, så her er det bare å finne fram linjal og tusj!

DIY vevd teppe // Woven rug

DIY_WeavingProjectKilde: Sugar and Charm

Så til sukkertøyet i fruktskåla, et vevd teppe! Akkurat dette bildet valgte jeg ut fordi det er hentet fra en blogg som gir en ganske detaljert beskrivelse på hvordan du vever! Sjekk innom Sugar and Charm, få tak i en vev og sett i gang!

Jeg håper du får en fin fredag og ei skikkelig god helg! Kanskje den ender i et hjemmelaget teppe?

//English recap
Wonderful Friday!
Yesterday I had the pleasure to share my thoughts about the interior trends for 2015 at Norske Interiørblogger. My tip is that we will see a lot of woven wall rugs! So.. what’s not better than to give you some good ideas for making your own rugs? Rugs makes your home softer and more cosy, especially if you hang them on the walls. Do you want to try? I know I do, and I just NEED a woven carpet on the wall over our piano!
Have a nice weekend and enjoy the ideas!

DIY Pompom rug – Say yes
DIY Hand printed rug – Poppytalk
DIY Woven rug (tutorial) – Sugar and Charm

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.