inspirasjon interiør trend Ukategorisert

Hot right now; gold, black & green

20. januar 2015

Inneholder annonselenker.

Trendene i interiøret skifter stadig, og det er jo ikke sånn at man må følge dem i det hele tatt. Har man allikevel lyst til å tilsette noen små elementer her og der finnes det rimelige alternativer til de dyreste merkene. Skal du kjøpe noe som er dyrt bør du være ganske sikker på at det er mer enn en forbigående trend for deg. Skulle jeg liksom bytte ut kobberlampa over spisebordet nå fordi noen sier at kobber er ut? Tror ikke det, nei.

Jeg tok en liten inspirasjonsrunde hos Ellos, og der finner man mye fint og trendy som ikke koster skjorta. Ikke alle synes kopier er kult, men det er jo opp til hver enkelt hva man vil ha. Jeg mener en god blanding av det du liker, om det så er hjemmelaget, brukt, nytt, design eller kopier, det er det som gjør interiøret personlig.

Les også: Interiørshopping hos Ellos

For å allikevel ta en liten trendrapport; Akkurat nå ser vi mye grønt og blått, gull og metaller og etniske mønstre. Svart er også hot, gjerne på veggen og kjøkkeninnredningen, men er du ikke så modig kan kanskje noen detaljer hjelpe på. Og du, hva med å henge et gulvteppe på veggen?

ellos_collage_januar2015
#1: Taklampe  / #2: Gulvteppe / #3: Gulvteppe / #4: Boks / #5: Vase / #6: Hestehode (hvitt her) / #7: Bordlampe / #8: Bokser / #9: Bord / #10: Trillebord / #11: Sofapute / #12: Sofapute

BONUS: Disse godbitene gir vårstemning på kjøkkenet

follow us in feedly

3 kommentarer

 • Svar Therese Knutsen 20. januar 2015 at 17:45

  Så mye fint! Omtrent alle de samme Ellos produktene har jeg samlet i en mappe, merket trend på budsjett, til bloggen 😉 Vi er på samme spor da :-)) Ønsker meg mange av disse tingene selv, spesielt falt jeg for bordet i messing! Supert innlegg Ann Merete!
  INSPIRASJON!
  Klem

  • Svar Kreativ-i-tet Ann Merete 20. januar 2015 at 20:32

   Ååhnei, sorry 😉 Du får nå bare blogge det du også, kanskje du har noen flere godbiter! Får lyst på mye av det selv, men tror jeg må tenke litt over og planlegge hva slags interiør som skal inn her fremover *fornuftig* 😀 Klemklem!

 • Svar Therese Knutsen 20. januar 2015 at 23:43

  Synes du gjorde den jobben helt strålende, så jeg lar meg heller inspirere av deg jeg 🙂

 • Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.