DIY tre fine på fredag Ukategorisert

Tre fine DIYs på en fredag vol. 22

23. januar 2015

Fredag og straks helg!
Er det noen som skal i selskap og pynte seg litt, kanskje? Jeg har ingen store planer om det, jeg har heller tenkt meg en tur ut i skogen med ull innerst og ski på beina. For de som HAR lyst til å fjonge seg litt, enten til fest eller hverdags, kunne det jo vært kult å lage sine egne smykker? Det er ihvertfall temaet for denne fredagens gjør det selv-post. Og dette er virkelig tre fine smykker, synes jeg! Sånne til og med jeg kunne gått med, som egentlig ikke er så veldig «smykkete» av meg.

Kos deg i helga, enten det er under pleddet i sofaen, ute i skiløypa eller på høye hæler i selskap. Husk at du egentlig er et smykke i det selv, men at litt pynt på toppen virkelig kan få det til å skinne 😉

DIY perlearmebånd // Hama Bead Cuff

DIY_Hama-Bead-cuffFoto: Lisa Tilse

Et kult og lekent smykke man kan bestemme hvordan blir ved å velge de fargene man vi på perlene! Med smykketråd (fra f.eks. Panduro) og perler fra lekebutikken kan du lett kopiere dette smykket som Lisa Tilse har laget. Billig er det også! Blir jo ikke bedre enn det! Sjekk ut Lisa Tilse sin blogg der du får se bilder av hvordan du lager det.

DIY ring // Wire Bow Ring

DIY-wire-bow-ring2Foto: I spy DIY

Har du ingen ring på fingeren, men går og venter på en sånn som meg (neida… joda…) er det kanskje like greit å ta saken i egne hender!? Denne søte lille sløyferingen trenger du metalltråd og tang for å lage. Stikk innom Jenni og bloggen I spy DIY for å se hvordan du gjør det.

DIY halskjede // Wood Copper Necklace

DIY-Wood-+-Copper-Necklaces-2Foto: See Kate Sew

Nå som vi har pynta både håndleddet og fingeren er det jo klart vi må ha et halssmykke også! Dette er laget av kobber, skinn og tre, materialer ihvertfall jeg liker godt! Mandy har blogget dette for See Kate Sew, og her kan du se bilder av hvordan du får det til.

//English recap
As we’re entering a new weekend, you might have plans to dress up and go to a party? How cool wouldn’t it be to show up in you self made jewlery? Here are three great ideas to you from me, if you want to try. Have a good Friday and weekend, weather you are dressing up or not (like me) 🙂

DIY Hama Bead Cuff – Lisa Tilse
DIY Wire Bow Ring – I spy DIY
DIY Wood Copper Necklace – See Kate Sew

follow us in feedly

Ingen kommentarer

Legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.